Πιο συναρπαστικό από ποτέ αναμένεται να είναι το αποψινό επεισόδιο του Survivor και ο ΣΚΑΪ πρέπει να έχει ξεκινήσει ήδη να τρίβει τα χέρια του! Κι αυτό γιατί έχει καλλιεργηθεί το κλίμα από χτες με τον Τάκη, που μετράμε μέρες πότε θα αρχίσει τις ψιλές και τις γρήγορες! Δηλαδή πραγματικά αυτός ο τύπος ανθρώπου προκαλεί έναν… τρόμο και ένα φόβο συνάμα!

Τελοσπάντων, όπως και να έχει οι «κόκκινοι» φάνηκαν να ανέβασαν το ηθικό λόγω της νίκης στο έπαθλο επικοινωνίας. Όμως αυτά που είπε ο Τάκης στην Ναυσικά, έχουν δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα και πώς όχι άλλωστε με τον εκνευρισμό που προκλήθηκε.

Όλη η Ελλάδα παρακολούθησε τον Τάκη Καραγκούνια να χτυπιέται ακούγοντας τις κατηγορίες της Ευρυδίκης, της Βρισηίδας και της Κάτιας.

Ο Τάκης ένιωσε ότι προσπαθούσε να αποδείξει μάταια ότι είναι αθώος. Γι’αυτό και επέλεξε τον πιο… ιντριγκαδόρικο τρόπο για να πάρει μια μίνι εκδίκηση.

Πήγε λοιπόν και τα είπε όλα, χαρτί και καλαμάρι στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Όλα αυτά που η γυναικεία τριάδα έλεγε πίσω από την πλάτη της και ο Τάκης ήταν μπροστά.

 

Ας πάμε όμως να δούμε τι γίνεται στο σημερινό αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό.

Οι Μαχητές όπως είδαμε, έχασαν το χθεσινό αγώνισμα. Ωστόσο όλοι έχουμε δει με τα μάτια μας ότι οι τελευταίοι αγώνες για φαγητό είναι δικοί τους. Έτσι οι Διάσημοι βαράνε πείνα δίχως αύριο! Δεν τους φτάνουν οι ίντριγκες και οι καυγάδες, έχουν να κατευνάσουν και την αφαγία! Ποιος θα τα καταφέρει τελικά;

Δείτε ΕΔΩ ποιος κερδίζει το αποψινό έπαθλο φαγητού!