Ένα νέα δυνατό project ετοιμάζεται να έρθει στο προσκήνιο για την ΕΡΤ με τη τηλεοπτική σειρά, η Πτώση να έρχεται για να σαρώσει την τηλεθέαση.

Πρόκειται για μια δουλειά που υπογράφει Τίνα Καμπίτση η οποία φυσικά φέρει και την ευθύνη για την τεράστια επιτυχία που σημείωσε και ο Όρκος.

Η σειρά πραγματεύεται τη ζωή ενός χειρουργού που καταδικάζεται σε φυλάκιση για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης. Ο έμπειρος επιστήμονας κατηγορήθηκε ότι χειρούργησε χωρίς να είναι αναγκαίο κάποιον ασθενή του που τελικά πέθανε στην επέμβαση και ο οποίος αποκαλύφθηκε ότι ήταν εραστής της συζύγου του.

Οι υποψίες γίνονται κατηγορίες και έτσι ο χειρουργός καταδικάζεται και χάνει τα πάντα, βιώνοντας την πτώση που όμως, αποκαλύπτει ότι δεν ήταν τυχαία καθώς κάποιοι με… χειρουργικές και δόλιες κινήσεις τον οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.

Η Πτώση: Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς της ΕΡΤ

Η Πτώση αναμένεται να έχει κυριαρχικό ρόλο στη τηλεθέαση και για τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστούν στη σειρά και αυτοί θα είναι οι: Ιωάννης Παπαζήσης, Χρήστος Λούλης, Κίκα Γεωργίου, Λένα Παπαληγούρα, Εριέτα Μανούρη, Αλίκη Ανδρειωμένου.

Όσον αφορά τα γυρίσματα της σειράς, αναμένεται να γίνουν σε φυσικούς χώρους και να ξεκινήσουν τον χειμώνα ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι την σκηνοθεσία της εν λόγω σειράς θα αναλάβει ο Χρίστος Γωργίου, ο οποίος σκηνοθετεί και την «ΣτΟργή» του ΣΚΑΙ.