Ο Σασμός, η δημοφιλής σειρά του Alpha,έρχεται πάλι να καθηλώσει στα επόμενα επεισόδια αφού μία νέα δολοφονία συνταράσσει τους πρωταγωνιστές. Ο Πέτρος πέφτει νεκρός.

Στις 20 Ιανουαρίου το αίμα του Πέτρου θα χυθεί και μάλιστα από το χέρι του Αστέρη

 

Σασμός: Το ψεύτικο άλλοθι του Πέτρου

Η Καλλιόπη μαθαίνει για το ψεύτικο άλλοθι του Πέτρου ενώ ο Μαθιός κάνει ό,τι μπορεί για να μην πραγματοποιήσει το σχέδιο της. Ο Αστέρης θυμώνει με το ψέμα της Αργυρώς και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη!

Σασμός: Ο θάνατος του Πέτρου

Ο Αστέρης βρίσκει τον Πέτρο με τη Σεμίνα, και μαλώνει μαζί του, φωνάζοντάς του πώς τολμά να κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού σκότωσε τον Στεφανή και να λέει διαρκώς ψέματα.

Ο Πέτρος ζητά από την Σεμίνα να φύγει κι εκείνη μπαίνει στο αυτοκίνητο. Οι δύο άντρες είναι αντιμέτωποι!

Ο Πέτρος βγάζει το όπλο και πυροβολεί στον αέρα αλλά και ο Αστέρης βγάζει το δικό του όπλο και πυροβολεί κι αυτός στον αέρα. Όμως…

Σασμός: Ο φόνος ανοίγει έναν νέο κύκλο αίματος

Η σφαίρα του Αστέρη Σταματάκη χτυπάει στο καπό του αυτοκινήτου και βρίσκει στην καρδιά τον Πέτρο Βρουλάκη. Ο θάνατός του είναι ακαριαίος.

Η Σεμίνα ουρλιάζει από πόνο και παίρνει το άψυχο σώμα του ανθρώπου που αγάπησε όσο τίποτα και αναπολεί τα γιατί… Βάζει στο μυαλό της όλα όσα έχουν γίνει και θρηνεί. Δεν έχει καταλάβει πως από τη μία στιγμή στην άλλη όλα άλλαξαν.

Ο Αστέρης το σκάει. Έγινε φονιάς αυτό που πάντα μισούσε. Η ζωή του  ανήκει πραγματικά στη Σεμίνα. Εκείνη θα μιλήσει; Έχει σκοπό να αποκαλύψει ότι ο Αστέρης ήθελε να το κάνει για εκφοβισμό ή η εκδίκηση θα την θολώσει;

Τελικά ο Αστέρης Σταματάκης θα σαπίσει στη φυλακή;

Ο θάνατος του Πέτρου Βρουλάκη θα ανοίξει νέο κύκλο αίματος, μια νέα φονική βεντέτα. Ο Σασμός είναι πολύ μακριά…