Η Γη της ελιάς, η τηλεοπτική σειρά του Mega στα επόμενα επεισόδια θα φέρει τα πάνω κάτω, αφού ο Ισίδωρος αφήνει τη μισή περιουσία του στην Αντιγόνη.

Η Γη της ελιάς επόμενα επεισόδια

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Κυριακή 16/1 (Επεισόδιο 126 και 127)

Ο Ιάκωβος θα μπει στη μέση και θα καταφέρει να μην επηρεάσει ο Στάθης την Ιουλία.

Στο μεταξύ ο Θεοδόσης μένει έκπληκτος όταν τον καλούν από ένα περίεργο τηλέφωνο.

Ο Φίλιππος αποφασίζει να μείνει στη Μάνη και μετά να γυρίσει στη Βασιλική.

Η Μυρτάλη κι η Ισμήνη ξεκινούν την παραγωγή και ρίχνουν την προσοχή τους στη δουλειά.

Ο ερχομός της Μέλπως προκαλεί ενόχληση στον Λυκούργο λόγω της Χάιδως.

Η Αντιγόνη μιλά στον Ανέστη για το πρόβλημα υγείας που έχει ενώ η Αρετή μαθαίνει για την παρουσία του Στέφανου στον γάμο της Ιουλίας.

Δευτέρα 17/1 (Επεισόδιο 128)

Η Αρετή κάνει ακόμα μία προσπάθεια για τελευταία φορά να προσεγγίσει τον Στάθη και να έρθει κοντά της.

Η Άννα και ο Λεωνίδας δίνουν το πρώτο τους φιλί.

Ο Αποστόλης ζηλεύει τον Ανέστη, η Ευτυχία όμως δηλώνει ότι δεν τον βλέπει πλέον ερωτικά.

Ιουλία και Γιώργης θα μιλήσουν στον Ιάκωβο μόλις έρθουν από το Παρίσι για κάτι που έκαναν χωρίς να το ξέρει.

 

Τρίτη 18/1 (Επεισόδιο 129)

Η αποκάλυψη του γάμου της Βασιλικής με τον Φίλιππο βγάζει τον Στάθη εκτός εαυτού. Τα νέα μαθαίνουν και η Αρετή με τον Στέφανο. Η Αρετή θέλει να πάει στο σπίτι της Χάιδως και να επιτεθεί αλλά ο Στάθης αναλαμβάνει να κάνει εκείνος το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών. Πρώτος θα είναι ο Αποστόλης.

Η Άννα ειδοποιεί τη Βασιλική πως το μυστικό έγινε γνωστό κι εκείνη τα χάνει. Ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα είναι οι επόμενοι που θα μπουν στο στόχαστρο του Στάθη, καθώς είναι στις φωτογραφίες του γάμου.

Η Μαργαρίτα, όμως έχει στο μυαλό της τα ξεσπάσματα του Αλέξη και έτσι καταλαβαίνει πως δεν κάνει τη θεραπεία του. Ο Ισίδωρος ανακοινώνει στην Αντιγόνη πως της έγραψε το 50% της περιουσίας του. Ο Μάνος φιλά δημόσια την Μαρίνα ενώ ο Στάθης, χτυπά την πόρτα της Χάιδως.

Τετάρτη 19/1 (Επεισόδιο 130)

Ο Στάθης απαιτεί να μάθει που είναι η Βασιλική, για να της πει κατά πρόσωπο όλα αυτά που τον πνίγουν. Η Χάιδω κι ο Φίλιππος δεν δίνουν πληροφορίες κι έτσι και  εκείνοι θα είναι αποδέκτες του θυμού του.

Το ίδιο θα γίνει και με την Μαργαρίτα. Ο Στάθης της μιλά απαξιωτικά και την κατηγορεί. Ακόμα χειρότερος θα γίνει με τον Λυκούργο.

Ο Θεοδόσης μετακομίζει στο σπίτι της Μαργαρίτας, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως θα περάσει διάφορα τεστ. Την ίδια ώρα ο Αλέξης παριστάνει τον άρρωστο για να μείνει μόνος.

Ο Μάνος ανακοινώνει στον Ισίδωρο ότι μετά το Πάσχα θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος με τη Μαρίνα.

Ο Φίλιππος θέλει να ζητήσει από τη Βασιλική να γυρίσουν μαζί στη Μάνη.

Πέμπτη 20/1 (Επεισόδιο 131)

Ο Φίλιππος θα κάμψει τις αμφιβολίες και τους φόβους της Βασιλικής και την πείθει να γυρίσουν πίσω την Αρεόπολη. Η Αρετή παρακαλεί για ακόμα μία φορά τον Στάθη να γυρίσει κοντά της, αλλά εκείνος δεν θέλει.

Η Χάιδω ανοίγει το σπίτι της στη Βασιλική και μένει δίπλα της σαν πραγματική μητέρα. Η Ιουλία κι ο Γιώργης κάνουν επισκέψεις και δίνουν τα δώρα που έφεραν. Όλοι βλέπουν ένα ευτυχισμένο, νιόπαντρο ζευγάρι, χωρίς να έχουν δει τι κρύβει μέσα της η Ιουλία.

Τέλος, μια απρόσμενη σύμπτωση, θα αποκαλύψει στον Ισίδωρο τις ύποπτες «δουλειές» του Κωνσταντίνου.