Το προξενιό της Ιουλίας: Δείτε τέσσερα βίντεα εξαιρετικά βίντεο που «αποκαλύπτουν» την δραματική υπόθεση της νέας σειράς του ALPHA.  TV.

Η τρυγόνα από την αρχαιότητα συμβολίζει την πιστή γυναίκα. Η τρυγόνα όταν το ταίρι της πεθάνει, δεν ζευγαρώνει ποτέ ξανά…

Τέσσερεις δυνατές σκηνές μάς “βάζουν” στον κόσμο της “Ιουλίας”. «Αυτού ψηλά που περπατείς, τρυγόνα μωρή τρυγόνα και χαμηλά λογιάζεις τρυγόνα μου γραμμένη».

Ένα όμορφο κορίτσι που ονειρεύεται το γάμο της. «Μην είδες τον ασίκη μου, τρυγόνα μωρή τρυγόνα, τον αγαπητικό μου, τον άντρα τον δικό μου».

Δύο νέοι που μοιράζονται τον έρωτά τους. «Εψές προψές τον είδαμε στον κάμπο ξαπλωμένο».

Ένα προξενιό που μέλλει να αλλάξει τις ζωές όλων. «Μαύρα πουλιά τον τρώγανε κι άσπρα τον τριγυρνούσαν» Μία παλαιά έχθρα μεταξύ δυο οικογενειών που ξαναφουντώνει.

Τις σκηνές των teasers ντύνει το παραδοσιακό τραγούδι “Τρυγόνα” με τη φωνή της Βασιλικής Καρακώστα σε διασκευή/ενορχήστρωση του Ανδρέα Κατσιγιάννη. Τα ατμοσφαιρικά teasers της νέας δραματικής σειράς εποχής είναι εδώ.

Απολαύστε τα:

 

Το προξενιό της Ιουλίας: Θυμηθείτε την υπόθεση του σήριαλ

Στο mediatime είχατε διαβάσει για το πρόσωπο κλειδί της σειράς, αλλά και για την ιστορία του Γρηγόρη Ραζίνη ραγίζει καρδιές. «Το προξενιό της Ιουλίας», μία σειρά εποχής που «συνομιλεί» με την ελληνική παράδοση, με φόντο την ελληνική επαρχία στην εκπνοή της δεκαετίας του ‘50.

Στο επίκεντρο συναντάμε τη γυναίκα που η μοίρα της ορίζεται από άλλους, χωρίς η ίδια να φαίνεται ότι έχει λόγο στη ζωή της.

Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το υπέροχο μυθιστόρημα του Γιώργου Πολίτη «Το προξενιό της Ιουλίας», εκδόσεις Ψυχογιός.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Κρητικός, το σενάριο ο Νίκος Απειρανθίτης, ενώ τους χαρακτήρες ενσαρκώνει ένα εξαιρετικό καστ πρωταγωνιστών.

«Το προξενιό της Ιουλίας» από φέτος στον Alpha από τους παραγωγούς της αγαπημένης σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» που απέκτησε φανατικούς θεατές.

Όλες οι ειδήσεις

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Γι’ αυτό έβαλα τέλος στη συνεργασία με ANT1

Οι Πανθέοι: Η υπόθεση από τα 4 πρώτα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΣΚΑΙ

Δεν θα είναι εύκολο το διαζύγιο της Εθνικής με τον Ιτούδη – Θέλει την αποζημίωση