Ο Σασμός επιστρέφει ακόμη πιο συναρπαστικός με τον τρίτο κύκλο. Η σειρά του Alpha κυκλοφόρησε μάλιστα χτες το πρώτο trailer για τη νέα σεζόν χωρίς ωστόσο να ανακοινώνει επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας.

Εξελίξεις για όλους τους ήρωες θα έχουμε στα νέα επεισόδια. Η Θοδώρα με τον Λευτέρη περιμένουν το πρώτο τους παιδί όμως η Θοδώρα είναι συνέχεια μέσα στο άγχος. Συγκεκριμένα η κοπέλα φοβάται ότι θα πάθει τα ίδια με την προηγούμενη εγκυμοσύνη της. Μάταια ο Λευτέρης προσπαθεί να την καθησυχάσει.

Από την άλλη, η Βασιλική ζει έναν εφιάλτη. Μετά την περιπέτειά της στο νοσοκομείο αρχικά περνάει σοκ με την κρίσιμη κατάσταση του Μαθιού μετά τον πυροβολισμό του.

Η μεγαλύτερή της αγωνία όμως έχει να κάνει για τον Νικηφόρο για τον οποίο φοβάται μην καταλήξει φυλακή. Αυτό διότι ο Νικηφόρος την έχει προειδοποιήσει πως προτιμάει να παραδοθεί στην αστυνομία από το να γίνει μια οικογένεια με τον Μαθιό και συγχωρέσει αυτό που έκανε.

Κάπως έτσι η Βασιλική έχει από κοντά τη Στέλλα καθώς ξέρει ότι η έμπειρη δικηγόρος μπορεί να χρειαστεί για να βοηθήσει τον Νικηφόρο. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Βασιλική χρειάζεται μια δικηγόρο για να τη βοηθήσει. Τι από όσα έχουν γίνει όμως θα μπορούσε να της εκμυστηρευτεί;

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτό είναι το ύπουλο σχέδιο της Εύας Φαρμάκη

Ξεσπάει ο Λάκης Λαζόπουλος για το Blue Horizon: Έτσι επιβάλλεται σε έναν λαό ο φιλοτομαρισμός

Καιρός: Ο Τάσος Αρνιακός βλέπει νέες βροχές, αλλά και ανέμους μεγέθους 8 μποφόρ!