Συνεχίζει να καθηλώνει ο Σασμός καθώς ο δεύτερος κύκλος της σειράς οδεύει προς την ολοκλήρωσή του. Στα τελευταία επεισόδια βλέπουμε ένα επικίνδυνο φλερτ να αναπτύσσεται ανάμεσα σε Στέλλα και Ευθύμη. Μπορεί η δικηγόρος να παίρνει τα μέτρα της αλλά ο πατέρας της Τάσος είναι έτοιμος να αναλάβει δράση απέναντι στον Φαρμάκη.

Ο ηθοποιός Σπύρος Σαραφιανός που υποδύεται τον Τάσο μίλησε στο περιοδικό Tivi σίριαλ για όσα πρόκειται να δούμε στη συνέχεια με αυτόν και την κόρη του πρωταγωνιστές.

Ο Τάσος έχουμε δει πολλές φορές πως είναι η ήρεμη δύναμη ακόμη και όταν ανακάλυψε πως η γυναίκα του τον απατά. Για την μονάκριβή του κόρη όμως είναι ικανός να κάνει τα πάντα.

Όπως αναφέρει ο Τάσος δε μπορεί να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια όσο ο Ευθύμης Φαρμάκης, ο ίσως πιο επικίνδυνος άνθρωπος της περιοχής, πολιορκεί την κόρη του.

Ο Τάσος εξαρχής ήταν αρνητικός απέναντι στον Ευθύμη παρότι η Σοφία ήταν πιο επιεικής μαζί του. Όλα δείχνουν πως στη συνέχεια θα έχει τετ-α-τετ με τον Φαρμάκη με τον Τάσο να μη φοβάται την παρουσία του. Δεν υπολογίζει κανέναν μπροστά στην αγάπη του για την κόρη του.

Τέλος ο Σπύρος Σαραφιανός ανέφερε πως ο ήρωάς του θα έρθει σε επαφή με τον Αντώνη με τον οποίο κάποτε ήταν φίλοι αλλά χάθηκαν. Αυτή θα είναι μια όμορφη εξέλιξη για αυτόν…

Σασμός: Δείτε το trailer της Δευτέρας

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας φυγάς: Ο πρώην άντρας της Νάντιας εμφανίζεται και τα ανατρέπει όλα;

ΣΚΑΪ: Τέλος κι άλλος πασίγνωστος δημοσιογράφος – Αυτός είναι

Όλο και πιο κοντά σε προπονητή ο Ολυμπιακός – Αυτός βρίσκεται στην κορυφή για τον Αντόνιο Κορδόν!