Ο Έρωτας Φυγάς συνεχίζει να καθηλώνει στο Open καθώς οδεύει προς το τέλος του πρώτου του κύκλου. Η σειρά του Open στάθηκε η αφορμή για να επιστρέψει στη μικρή οθόνη μετά από χρόνια η ηθοποιός Ζωή Ναλμπάνη.

Η Ζωή Ναλμπάνη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό TV24 μιλώντας τόσο για την καριέρα της όσο και για τον Έρωτα Φυγά στον οποίο υποδύεται τη δυναμική εισαγγελέα Νάντια Μαρκοπούλου.

Η Νάντια ήρθε με απόσπαση στη Μεσσηνία από την Αθήνα για να ξεφύγει από τον κακοποιητικό της άντρα. Ο άντρας της όταν έχασε τη θέση του πανεπιστημιακού άρχισε να πίνει και να ξεσπάει πάνω της. Είναι μια ταλαιπωρημένη γυναίκα που θέλει να βάλει σε τάξη την περιοχή. Μάλιστα δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν και πιάνει όλες τις υποθέσεις από την αρχή.

Στη Μεσσηνία βρίσκει την αγάπη στο πρόσωπο του γιατρού Μιχάλη ο οποίος έχει επίσης ταλαιπωρηθεί πολύ από την πρώην γυναίκα του Ελπίδα. Η Ελπίδα όμως δε το βάζει κάτω και θα προσπαθήσει να σαμποτάρει τους αρραβώνες του ζευγαριού και σχεδόν θα τα καταφέρει.

Αυτοτραυματίζεται και καταγγέλλει ότι τη χτύπησε ο Μιχάλης. Εκείνος αρνείται τα πάντα όμως η Νάντια είναι διστακτική. Όπως αποκαλύπτει η ηθοποιός στη συνέντευξή της όμως, ο Μιχάλης τελικά θα καταφέρει με ένα τέχνασμα να βάλει την Ελπίδα να αποσύρει την καταγγελία και τα ξαναβρίσκει με τη Νάντια. Τα πάντα όμως μπορούν να συμβούν με την Ελπίδα γύρω…

Τέλος η ηθοποιός αποκάλυψε πως είναι πιθανό να δούμε τον πρώην άντρα της στη σειρά με τη Νάντια να έχει παραδεχτεί στον Μιχάλη ότι τρομάζει με το παραμικρό εξαιτίας του.

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Τέλος από το OPEN στις 23 Ιουνίου

ΣΚΑΪ: Τέλος κι άλλος πασίγνωστος δημοσιογράφος – Αυτός είναι

Όλο και πιο κοντά σε προπονητή ο Ολυμπιακός – Αυτός βρίσκεται στην κορυφή για τον Αντόνιο Κορδόν!