Με την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου να βρίσκεται προ των πυλών τα νέα Σασμός spoiler κάνουν καθημερινά τις εμφανίσεις τους και μας αποκαλύπτουν όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια.

Η σειρά του Alpha είναι προγραμματισμένο να προβάλλει τα πρώτα επεισόδια της συνέχειάς της μέσα στον Σεπτέμβριο.

O δεύτερος κύκλος υπόσχεται νέες συγκινήσεις με νέους χαρακτήρες να φέρνουν τα πάνω κάτω στις ζωές των αγαπημένων ηρώων μας.

Ένας από αυτούς τους νέους χαρακτήρες για τον οποίο σας έχουμε ήδη γράψει είναι ο Παύλος Βρουλάκης ο οποίος έχει πολλούς εχθρούς στο νησί και αναζωπυρώνει τη βεντέτα Βρουλάκηδων-Σταματάκηδων.

Ένας άλλος νέος χαρακτήρας όμως αναστατώνει το χωριό με τον δικό του τρόπο. Ο λόγος για τον αστυνομικό Λευτέρη Ορφανό (Γιώργος Γεροντιδάκης) ο οποίος τραβάει όλα τα γυναικεία βλέμματα πάνω του. Ένα από αυτά θα είναι και της Θοδώρας.

Σασμός: Θοδώρα και Λευτέρης ερωτεύονται

Ο Λευτέρης ψάχνοντας για τη δολοφονία του Στεφανή και την υπόθεση του Μαθιού βρίσκεται στο κατώφλι της οικογένειας της Θοδώρας.

Η Θοδώρα δε κρύβει το ενδιαφέρον της για αυτόν με τους δυο τους να έχουν μια γλυκιά σύγκρουση. Εκείνη ατίθαση αυτός επίμονος να λύσει την υπόθεση μέσω του Μανόλη, κάπου στη μέση τα βρίσκουν και επικοινωνούν.

Σύντομα μάλιστα ξαναπετυχαίνουν ο ένας τον άλλον με τον έρωτά τους να μη κρύβεται. Οι δυο τους καταλήγουν να κάνουν σχέση, μία σχέση η οποία όμως μόνο στρωμένη με ροδοπέταλα δεν θα είναι.

Οι γονείς της Θοδώρας μαθαίνουν γρήγορα για αυτή και ζητάνε να γνωρίσουν καλύτερα τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά μετά από όλα όσα πέρασε.

Η Θοδώρα όμως βάζει τους δικούς της όρους και θέλω στη νέα της σχέση. Οι πληροφορίες λένε πως οι δυο τους καταφέρνουν να είναι μαζί μέχρι το τέλος.

Μέχρι τότε όμως θα κληθούν να ξεπεράσουν πολλά εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο τους…