Η δραματική καθημερινή σειρά του ALPHA, Σασμός, έρχεται από την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και η αγωνία όλων ανεβαίνει στο κόκκινο. Η ψυχολόγος Σοφία όμως έχει τεράστιο άγχος αφού η κόρη της Στέλλα εμπλέκεται όλο και περισσότερο με τους Σταματάκηδες, ενώ πρέπει να στηρίξει και την αδελφική φίλη της, Αιμιλία.

Η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη που υποδύεται την Σοφία μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά και αποκάλυψε ποιος είναι ο μεγάλος φόβος της για την Στέλλα.

Όπως δήλωσε η ίδια θα υπάρξουν νέοι χαρακτήρες, που έρχονται να ανανεώσουν και να μπλεχτούν, με ενδιαφέροντα τρόπο, με τους παλιούς ήρωες. Μένει να δούμε πώς ο Παύλος Βρουλάκης και η πρώην σύζυγός του η Αιμιλία “μπερδεύονται” με τη συγκεκριμένη οικογένεια, πόσο παρεμβατικοί είναι οι γονείς της Στέλλας αλλά και πόσο ανησυχούν με τις επιλογές της.

Η ίδια αποκαλύπτει ότι έχει μία αδυναμία στον Αστέρη και ας μη θέλει να το παραδεχτεί αλλά δε θέλει να πληγωθεί το παιδί της. Έχει μία τεράστια ανησυχία και φοβάται τις συνέπειες αυτής της εμπλοκής της με την οικογένεια των Σταματάκηδων.

Για τον ρόλο της Γιώτας Φέστα που υποδύεται την Αιμιλία, πρώην σύζυγο του Παύλου Βρουλάκη, η κ. Γιαννουδάκη δήλωσε ότι είναι κομβικός ενώ για τον Στέλιο Μάινα ανέφερε ότι είναι άνθρωπος που κρατά τις παραδόσεις. ‘Εχει χάσει πάρα πολλά στη ζωή, το γιο του, τον ξάδερφό του. Έχει χάσει την Αιμιλία, τη μεγάλη του αγάπη. Καθώς τον θεωρούσαν νεκρό, προχώρησε στη ζωή της. Θεωρεί ότι έχουν πληγεί οι Βρουλάκηδες πάρα πολύ. Επέστρεψε για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, όπως εκείνος το εννοεί.

Τέλος αποκάλυψε ότι ο Σασμός θα αργήσει να έρθει αφού έρχονται συγκλονιστικά γεγονότα.

 

Όλες οι ειδήσεις

Άγρια Γη: Ο Άρης ανακαλύπτει τον δολοφόνο του πατέρα του και ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση

Έλλη Στάη: Τέλος οι φήμες – Θα είναι στο J2US – Ποιος θα είναι ο ρόλος της

Στοργή: Πρόλαβε την μάνα της πριν αυτοκτονήσει – Άγρια κακοποίηση της Ειρήνης απο τον Γιάννη