Η σειρά του ΣΚΑΪ, Άγρια Γη κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται καθημερινά στις 18:50. Πρόκειται για μία δραματική σειρά εκδίκησης ή τουλάχιστον έτσι ξεκινάει η περιπέτεια για τον Άρη. Επιστρέφει στη γη που ήταν δική του αλλά πια δεν είναι. Μπορεί ο ίδιος να στάθηκε στα πόδια του και να συνεχίζει να πολεμά αλλά ποτέ δεν ξεχνά τα όσα του στέρησαν.

Στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς ο Άρης θυμάται το πρόσωπο του Χρήστου Τσακίρη και αναγνωρίζει αυτόν που τον απήγαγε, που σκότωσε τον πατέρα του, μπροστά του και όπως είναι φυσικό του έρχονται γεγονότα στο μυαλό που όχι μόνο τον σημάδεψαν αλλά άλλαξαν δραματικά τη ζωή του! Πάντα δίπλα του ο Μιχάλης Μάρκου, ο άνθρωπος που τον μεγάλωσεαλλά  και ο φίλος του Μάνος, ο οποίος έμεινε τυφλός μετά από τραυματισμό που είχε στη Αφρική.

Συνεχίζοντας να ανεβαίνει η Όλγα Γρίβα καταλήγει να γίνεται σύμβουλος περιφερειάρχη. Ο Στέφανος ξεσπά με ένταση στην Ελπίδα τυφλωμένος από ζήλια και εκείνη παίρνει τη μεγάλη απόφαση να πάρει το παιδί και να τον εγκαταλείψει χωρίς να σκεφτεί όμως τις δραματικές συνέπειες.

Ο Άρης βρίσκεται σε κατάσταση σοκ όταν πλέον μαθαίνει μετά από τόσα χρόνια ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή του και την καταστροφή της οικογένειάς του.

Αποφασίζει να επιστρέψει στην «Άγρια Πλαγιά» έτσι ώστε να πάρει εκδίκηση. Τότε όμως είναι που θα ξεκινήσει μία αλληλουχία δραματικών εξελίξεων…

Όλες οι ειδήσεις

Άγρια Γη: Ο Άρης αναγνωρίζει τον απαγωγέα του – Ελπίδα – Στέφανος στα πρόθυρα χωρισμού

Αρναούτογλου καιρός (16/9): Αύγουστος και πάλι με 40αρια – Πού θα βρέξει

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας φλερτάρει την Αλεξάνδρα – Επιδημία τύφου χτυπάει την οικογένεια Δεμερτζή