Ο Σασμός συνεχίζει με την τρίτη σεζόν του η οποία μέχρι στιγμής είναι καθηλωτική. Η σειρά του Alpha κυριαρχεί με διαφορά από τις υπόλοιπες στην τηλεθέαση μέχρι στιγμής έχοντας εκτοπίσει τον ανταγωνισμό.

Ένα τραγικό γεγονός που έρχεται όμως στα επόμενα επεισόδια θα ταράξει τους πρωταγωνιστές και τους τηλεθεατές. Ο Νικηφόρος θα δολοφονηθεί από χέρι Βρουλάκη και η βεντέτα ανάβει για ακόμη μία φορά με τον Μαθιό να είναι έξαλλος.

Σασμός: Αυτά θα γίνουν με Μαθιό – Νικηφόρο πριν τη δολοφονία

Λίγο πριν χάσει τη ζωή του όμως ο Νικηφόρος θα φτιάξει τη σχέση του με τον πατέρα του, Μαθιό. Οι δυο τους γνωρίζοντας πλέον τη σχέση τους συγχωρούν ο ένας τον άλλον και κυρίως ο Νικηφόρος για τη δολοφονία του Στεφανή.

Οι δυο άντρες είναι αποφασισμένοι να πορευτούν μαζί σαν οικογένεια μαζί με τη Βασιλική. Έτσι προχωράνε σε μια συμβολική κίνηση που θα συγκινήσει.

Μαθιός και Νικηφόρος θα βρεθούν στο βουνό και θα φυτέψουν ένα δέντρο μαζί. Το «Σταματόδεντρο», όπως θα το ονομάσουν. Ο Μαθιός χαράζει πάνω στο δέντρο τα αρχικά τους. Το δέντρο είναι ένα σύμβολο της νέας αρχής που κάνουν οι δυο τους και της ένωσής τους.

Η δολοφονία του νεαρού Σταματάκη όμως θα χαλάσει όσα σχέδια κάνανε. Η σύνδεση του Μαθιού με το δέντρο όμως θα παραμείνει. Ο Μαθιός φροντίζει με όλο του το είναι το συγκεκριμένο δέντρο μετά το θάνατο του γιου του. Το βλέπει να μεγαλώνει όπως θα ήθελε να μεγαλώσει κι ο γιος του και η συγκίνηση είναι μεγάλη…

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο – MEGA: Οι λιμενικοί έβαλαν τέλος στον Στελή – Η υπόθεση της τραγωδίας

Το προξενιό της Ιουλίας: Ένας φόνος βάζει τέλος σε Γρηγόρη – Ιουλία

«Ξύλο» με πολίτες έπαιξε ο Αχιλλέας Μπέος – Χαστούκισε πλημμυροπαθή που του φώναζε (vid)