Το προξενιό της Ιουλίας είναι η νέα δραματική σειρά του Alpha που υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις και έναν έρωτα τον οποίο θα αγαπήσουν οι τηλεθεατές.

Βρισκόμαστε στον Τύρναβο, στα τέλη της δεκαετίας του 6ο’. Η Ιουλία με τον Γρηγόρη είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι το οποίο όμως αναγκάζεται να κρύψει τον έρωτά του καθώς οι οικογένειές τους έχουν έχθρα.

Μια δολοφονία όμως στον κάμπο αναστατώνει την περιοχή και αναγκάζει τον διοικητή, ο οποίος εκείνες τις μέρες παντρεύει την κόρη του, να αρχίσει τις έρευνες.

Οι ανακρίσεις ξεκινούν και εμπλέκονται άτομα στενά στο ζευγάρι. Σύντομα οι δυο τους θα του αποκαλύψουν τη σχέση τους η οποία πλέον βάζει εμπόδια στην εξέλιξη των ερευνών. Ταυτόχρονα η έχθρα ανάμεσα στις δύο οικογένειες φουντώνει ξανά. Ο αστυνόμος για να βρει τον ένοχο πρέπει να πάει πίσω στο παρελθόν.

Τότε είναι που έρχεται στο χωριό ο κουμπάρος του διοικητή, Γιώργης Προβιός, ο οποίος βλέποντας την Ιουλία ερωτεύεται τρελά. Ο Γιώργης θα κάνει τα πάντα για να κάνει δική του την Ιουλία παρά τη μεγάλη διαφορά στην ηλικία τους.

Στο μεταξύ, ο αδερφός της Ιουλίας αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και στρέφει το όπλο του στον Γρηγόρη. Η Ιουλία θα βρεθεί στη μέση για να σώσει τον αγαπημένο της και θα καταλήξει αιμόφυρτη στο έδαφος…

Το Προξενιό της Ιουλίας: Πρεμιέρα αυτήν την Τετάρτη 4/10 στις 22:40

Όλες οι ειδήσεις

Η Παραλία: Χαμός με Υπατία και Νικολίνα-Η σύγκρουση για το χατίρι του Δημητρού είναι αναπόφευκτη!

Το Ναυάγιο – MEGA: Οι λιμενικοί έβαλαν τέλος στον Στελή – Η υπόθεση της τραγωδίας

Κορινθιακός κόλπος: Τι γίνεται με τους σεισμούς στην περιοχή – Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για μεγάλο σεισμό;