Το Ναυάγιο είναι η νέα μεγάλη παραγωγή του MEGA που υπόσχεται να συγκλονίσει με τη μεταφορά του τραγικού ναυαγίου της Φαλκονέρας. Ο Ελληνικός «Τιτανικός» όπως χαρακτηρίζεται στοίχισε τη ζωή 250 το 1966 ανοιχτά της Κρήτης.

Μέσω της μυθοπλασίας η ιστορία του τραγικού ναυαγίου μεταφέρεται στην τηλεόραση. Με μια υπόθεση που θα συγκινήσει η μεγάλη πρεμιέρα της σειράς θα γίνει αύριο, Κυριακή 1/10 στις 21:00.

Ο Λεωνίδας Κακούρης συνεχίζει τη συνεργασία του με το Mega καθώς θα βρίσκεται στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς. Συγκεκριμένα υποδύεται τον καπετάν Στελή, και ο ηθοποιός μίλησε στο 7 ημέρες TV και τον Γιάννη Βρίτσα για τον νέο του ρόλο.

Ο Καπετάν Στελής είναι ένας κλασικός ευέξαπτος Κρητικός. Την ώρα που σάλπαρε το μοιραίο καράβι ήταν στο λιμάνι και είδε όλα όσα έγιναν. Κατάλαβε κατευθείαν πόσο επικίνδυνο ήταν το ταξίδι για τους επιβάτες τους πλοίου.

Λίγες μέρες νωρίτερα είχε περάσει και ο ίδιος μεγάλη θαλασσοταραχή ερχόμενος από Κύθηρα. Ο παλιός Καπετάνιος δεν μπορούσε να είναι εκείνη τη μέρα στο πλοίο ενώ ο νέος δεν ήξερε τα χούγια του.

Ο Στελής άρχισε να ουρλιάζει από το λιμάνι στους λιμενικούς να γυρίσει πίσω το καράβι και παρακαλούσε τους λιμενικούς να κάνουν κάτι. Είχε δει πως δεν ανέβηκε η μπουκαπόρτα και ήταν πρόχειρα δεμένη με συρματόσχοινο.

Οι λιμενικοί όμως σταμάτησαν το ξέσπασμά του και τον οδήγησαν στο κρατητήριο. Από εκεί μέσα ο Στελής θα ακούσει το σήμα SOS που θα εκπέμψει το «Φοίνιξ».

Η μεγάλη «Οδύσσεια» του Στελή και των υπόλοιπων ξεκινάει. Όλοι βρίσκονται μαζεμένοι νυχθημερόν έξω από το Λιμεναρχείο περιμένοντας νέα για τους αγαπημένους τους. Βρισκόμαστε στο 1966 και οι πληροφορίες είναι ελάχιστες. Ούτε καν ο ακριβής αριθμός των επιβατών δεν είναι γνωστός.

Ο Στελής είναι αυτός που μετά το Ναυάγιο μαζεύει τους συγγενείς των θυμάτων για να τα βάλουν όλοι μαζί κόντρα σε όσους ευθύνονται. Πολλά θύματα πέθαναν αβοήθητα μέσα στο κρύο ή από τον δηλητηριώδη συνδυασμό πετρελαίου και λαδιών που βρισκόταν στα φορτηγά…

Το Ναυάγιο – MEGA: Μη χάσατε τη μεγάλη πρεμιέρα αύριο στις 21:00

Όλες οι ειδήσεις

Η Παραλία: Χαμός με Υπατία και Νικολίνα-Η σύγκρουση για το χατίρι του Δημητρού είναι αναπόφευκτη!

Κορινθιακός κόλπος: Τι γίνεται με τους σεισμούς στην περιοχή – Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για μεγάλο σεισμό;

Στέφανος Κασσελάκης : Φωτογραφίες με την πανέμορφη πρώην σύντροφό του