Ο μικρός Πέτρος επιστρέφει εκεί που ανήκει, στα χέρια της Αργυρώς στη σειρά Σασμός, όμως ο Αστέρης συνεχίζει να αναζητά απαντήσεις από τον άντρα αυτόν που λίγο έλειψε να στερήσει στην Αργυρώ το μεγαλύτερο δώρο της ζωής της. Το παιδί της. Ο Σταύρος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά το τρακάρισμα που είχε, όμως ο Αστέρης δεν τον αφήνει ήσυχο θέλει να τον ακούσει να του λέει πως στο εξής θα λειτουργεί με βάση τις αποφάσεις του δικαστηρίου.

Όμως ο Σταύρος που αντιλαμβάνεται για μία ακόμα φορά την αγάπη που έχει ο Σταματάκης στην πρώην γυναίκα του, αποφασίζει να τους χαλάσει τη ζωή αποκαλύπτοντας από το δωμάτιο του νοσοκομείου ποιος πραγματικά είναι ο πατέρας του μικρού. Τη στιγμή λοιπόν που ξεκινά να πει την αλήθεια, ένας πόνος του κόβρι τη φόρα και οι σκέψεις του μένουν μετέωρες. Ο Αστέρης θα συνεχίσει να ζει στο σκοτάδι ενώ παράλληλα φωνάζει τους γιατρούς να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Λίγα λεπτά αργότερα καλεί την Αργυρώ στο τηλέφωνο, που είναι σπίτι και προσέχει το παιδί και την ενημερώνει. Εκείνη σπεύδει στο νοσοκομείο και καλεί και τον Βαγγέλη, τον αδελφό του. Του λέει ότι η κατάσταση επιδεινώθηκε και ο Βαγγέλης τρέχει γρήγορα στο νοσοκομείο.

Ο Σταύρος πέφτει σε κώμα και παραμένει στην εντατική σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Ο Βαγγέλης δεν λείπει από το πλευρό του όπως και η οικογένεια της Αργυρώς. Ολοι εύχονται το καλύτερο για τον Σταύρο, παρόλο που λίγο καιρό πριν εκείνος τους είχε τρομάξει με τις πράξεις του.

Τον ρωτά τι ακριβώς του είπε και κατέρρευσε όμως ο Αστέρης δεν έχει παραπάνω πληροφορίες να του δώσει για τη μοιραία στιγμή. Του λέει πως μάλλον νευρίασε που τον είδε μπροστά του αλλά μετά ένιωσε σαν κάτι να ήθελε να του πει αλλά δεν πρόλαβε!

Ο Σταύρος θα μείνει για αρκετό διάστημα στην εντατική. Οταν μετά από καιρό θα βγει και συνειδητοποιήσει πως λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, δεν θα αλλάξει συμπεριφορά. Αντίθετα, θα βρει την αφορμή για να τελειώσει την κουβέντα που ξεκίνησε με τον Αστέρη. Ο Σταύρος θα είναι εκείνος που θα ανακοινώσει στον Αστέρη πως ο Πέτρος είναι παιδί του και η Αργυρώ τού το έκρυβε τόσο καιρό. Αυτό φυσικά θα φέρει μεγάλη ρήξη στο αγαπημένο ζευγάρι.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 8/2: Ο ΕΠΙΚΟΣ καβγάς Τάκη – Ρίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Καιρός: Επιμένουν οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι χιονοπτώσεις σύμφωνα με τον Αρναούτογλου

Αυτή η νύχτα μένει: Τέλος ο πατέρας της Μυρτούς-‘Ετσι πεθαίνει ο Αχιλλέας