Γεμάτα από συνταρακτικές εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια του 2ου κύκλου της σειράς, Σασμός, με το σίριαλ του Alpha να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό!

Η ιστορία από την Κρήτη αποδεικνύεται για άλλη μια χρονιά σε απόλυτη κυρίαρχο στην prime time ζώνη στην τηλεθέαση, ενώ όσα θα δούμε στη συνέχεια αναμένεται να συναρπάσουν.

Σασμός: Η Τζένη αποκαλύπτει πως δεν είναι έγκυος – Καλλιόπη και Μαρίνα χωρίζουν Αστέρη – Αργυρώ

Στα επόμενα επεισόδια, όταν η απαγωγή του μικρού Πετρή αποτελέσει πια παρελθόν, Αστέρης και Αργυρώ θα έρθουν και πάλι σε κόντρα με τις οικογένειες τους για την σχέση τους.

Από την μια η Καλλιόπη που έχει δείξει την αντίθεση της με την σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ, θα γίνει πιο συγκαταβατική όμως δεν θα δώσει ποτέ την ευχή της για κάτι περισσότερο.

Αντίστοιχη θα είναι και η στάση της Μαρίνας που δεν θέλει Σασμό και γαμό, παρότι στον Αστέρη οφείλει τη ζωή της η μονάκριβη κόρη της και τον οποίο έχει ευχαριστήσει ουκ ολίγες φορές.

Την ίδια στιγμή, η Τζένη αποκαλύπτει πως δεν είναι έγκυος καθώς βλέπει ότι η κατάσταση οδεύει σε επικίνδυνα μονοπάτια, όμως μια συζήτηση με την Βασιλική θα της ανατρέψει τα σχέδια.

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς: