Γεμάτα από συνταρακτικές εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια του 2ου κύκλου της σειράς, Σασμός, με το σίριαλ του Alpha να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό!

Η ιστορία από την Κρήτη αποδεικνύεται για άλλη μια χρονιά σε απόλυτη κυρίαρχο στην prime time ζώνη στην τηλεθέαση, ενώ όσα θα δούμε στη συνέχεια αναμένεται να συναρπάσουν.

Σασμός: Χαμός – Τέλος ο Σταύρος σε τροχαίο μπροστά σε Μαθιό και Αστέρη

Πρωταγωνιστής στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να είναι ο Σταύρος που σύντομα θα έχει ένα τροχαίο σοκ μπροστά στον Μαθιό και τον Αστέρη.

Οι δύο τελευταίοι τον καταδιώκουν με το αυτοκίνητο καθώς έχει τον μικρό Πετρή μαζί του και εκείνος προκειμένου να τους ξεφύγει θα έχει μια σοκαριστική σύγκρουση που θα οδηγήσει στο τέλος του.

Ο Βαγγέλης θα είναι ο άνθρωπος που θα προδώσει το σημείο που βρίσκεται ο Σταύρος, με τις εξελίξεις μετά να τρέχουν και να μην έχουν καθόλου καλή κατάληξη.

Οι δύο άνδρες φτάνουν στην κρυψώνα του Σταύρου και εκείνος με τη σειρά του, μπαίνει στο αυτοκίνητο και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους ξεφύγει.

Ο Σταύρος τρέχει με μεγάλη ταχύτητα προκειμένου να τους ξεφύγει και τρακάρει, με τον Μαθιό και τον Αστέρη να καλούν άμεσα ασθενοφόρο.

Πανικόβλητη, η Αργυρώ θα τρέξει στο νοσοκομείο, όπου και θα βρεθεί μαζί του τις τελευταίες ώρες του πριν πεθάνει.

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς: