Το σοκ του Αστέρη, τη στιγμή που θα μάθει πως ο αδελφός του στη σειρά Σασμός, ευθύνεται για τον φόνο του Στεφανή Σταματάκη, θα είναι τεράστιο. Δεν Θα μπορεί να κρύψει την αγανάκτησή του, αφενός γιατί του έκρυψε ένα τόσο μεγάλο μυστικό και αφετέρου γιατί δεν είχε την ευσυνειδησία, έστω και σε βάθος χρόνου, να παραδοθεί για το μεγάλο έγκλημα που διέπραξε. Ο Αστέρης του λέει να πάει τώρα κιόλας να παραδοθεί στον Αντώνη και εκείνος θα σπεύσει να του εξηγήσει πως η γυναίκα που αγάπησε όσο τίποτα στη ζωή του, η Βασιλική, βίωνε την εξαθλίωση και την απόλυτη ταπείνωση στο πλάι του. Ακόμα όμως και μετά από αυτή τη δικαιολογία, ο Αστέρης θα επιμένει να τον πιέζει να πάει να παραδοθεί. Η Καλλιόπη βγαίνει εκτός εαυτού με τα όσα λέει ο Αστέρης και αναρωτιέται πώς μπορεί να σπρώχνει τον αδερφό του στη φυλακή!

Εκείνος της τονίζει συνεχώς ότι ο γιος της είναι δολοφόνος, σκότωσε έναν άνθρωπο, που ακόμα κι αν έκανε τόσο κακό όσο λέει στη Βασιλική, δεν είχε καμία δικαιοδοσία να πάρει στα χέρια του όπλο. Η Καλλιόπη τον εκλιπαρεί να φυλάξει το μυστικό που έμαθε. Ο Αστέρης όμως θα δηλώσει και στους δύο ότι και οι δύο θα είναι σαν νεκροί για αυτόν αν δεν παραδοθεί!

Αστέρης και Μαθιός για πρώτη φορά στη ζωή τους θα βρεθούν να είναι… στα «μαχαίρια». Ο πρώτος θα πάψει να έχει σχέσεις με τον αδελφό και με τη μητέρα του, σε σημείο που η Αργυρώ θα ανησυχήσει. Εκείνος θα προφασιστεί οικογενειακά προβλήματα που βγήκαν μετά από χρόνια. Η απομάκρυνση όμως από την οικογένειά του δεν θα είναι η μόνη απόφαση που θα πάρει ο Αστέρης. Θα δηλώσει πως στο εξής θα είναι και ο προστάτης των Βρουλάκηδων, της οικογένειας της αγαπημένης του, που από την αρχή της σχέσης τους, του είχε ανοίξει την αγκαλιά του.

Η απόφασή του αυτή θα ταράξει την Καλλιόπη, που θα νιώσει να χάνει το παιδί της αλλά και το εγγόνι της στη σειρά Σασμός. Θα απευθυνθεί στον παπα-Μιχάλη για να μιλήσει με τη σειρά του στον Αστέρη και να «του βάλει μυαλό», όπως χαρακτηριστικά θα του πει σύμφωνα με το TiVi σίριαλ.

Ακόμα και στη Μαρίνα, όμως κανείς δεν θα καταφέρει να αλλάξει την απόφαση του μικρού γιου της «καπετάνισσας». Είναι γεγονός λοιπόν πως η οικογένεια Σταματάκη θα αργήσει πολύ να μονιάσει…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Θλιβερά νέα για πασίγνωστο Έλληνα παρουσιαστή: Πουλάει το σπίτι του λόγω χρεών!

Ο Lewis Hamilton δεν θα έκανε περίπατο ο Verstappen «αν ήμουν στο μονοθέσιο του Perez»

Γιώργος Πατούλης: Στο πλευρό του ο Χάρης Ρώμας-Δεν αλλάζω γνώμη για αυτόν τον πολιτικό άντρα