Ο Ανδρέας απειλεί ευθέως τον Μαθιό από τη στιγμή που μαθαίνει ότι είναι ο άνθρωπος που σκότωσε τον Στεφανή στη σειρά Σασμός. Εκείνος αποφασίζει να μάθει τι έχει συμβεί και διατηρεί τέτοιο μένος με την οικογένειά του. Έξαλλος ο Αντώνης, που τόσα χρόνια έχει δείξει την επαγγελματική του συνέπεια αλλά και την υποσιήριξή του στους συντοπίτες του στην Ανω Ποριά, και τώρα κινδυνεύει να θεωρηθεί συνεργός σε έγκλημα, υποβάλλει την παραίτησή του στον ταξίαρχο, που αρχικά δεν γίνεται αποδεκτή. Ωστόσο και ο Αντώνης είναι αμετάπειστος στην απόφασή του.

 Ο Γιώργος βλέπει τη Θοδώρα να επιστρέφει και δεν πιστεύει στα μάτια του. Η επιστροφή της χαροποιεί τους πάντες στο χωριό, αλλά εκείνη φροντίζει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της απέναντι στον Γιώργο από την αρχή. Έχουν χωρίσει οριστικά και αμετάκλητα και είναι αποφασισμένη να φύγει μακριά από την Κρήτη. Η Μαρίνα συναντά τον Ανδρέα στο νεκροταφείο και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Τα λόγια του θα την αναστατώσουν και θα καταφύγει στον παπα-Μιχάλη για βοήθεια. Ο Παύλος μαζί με τον παπα-Μιχάλη ανησυχούν για την προσέγγιση της Εύας και του Ανδρέα.

Ο Ανδρέας κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη φυγάδευση του Λάζαρου από την Κρήτη σύμφωνα με τον Τηλεθεατή. Στη συνέχεια, πιέζει την Εύα να του πει ό,τι ξέρει για τον Μαθιό. Εκείνη, νιώθοντας εγκλωβισμένη, αποκαλύπτει την ταυτότητά της στον Βαγγέλη, λέγοντάς του ότι είναι η αδελφή του Ευθύμη. Περιχαρής ο Βαγγέλης, της ξεκαθαρίζει ότι θα σταθεί στο πλευρό της, όπως στάθηκε και στον αδελφό της. Η Εύα, μένοντας μαζί του, δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα. Η σκοτεινή νύχτα πλησιάζει και η Μαρίνα αισθάνεται όλο και πιο έντονα το κακό να πλησιάζει!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Η απόλυτη ανατροπή-Τέλος ο Μιχαήλ-Ο Μάρκος είναι ο νέος αρχηγός!

H Luisinha Oliveira εθεάθη στην Βραζιλία και μάλλον επέστρεψε στον αστέρα της F1 Lando Norris

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Παίρνει θέση στην κόντρα Καινούργιου-Σκορδά- Έτσι «τελειώνει» την Super Κατερίνα