Οι κάτοικοι της Άνω Ποριάς στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός, ενημερώνονται για το νέο κακό που χτύπησε έναν από τους δικούς τους ανθρώπους, τη Στέλλα. Το πέπλο του κινδύνου που απλώνεται απειλεί να τυλίξει για τα καλά τη δικηγόρο, παίρνοντάς την μαζί του στο σκοτάδι. Από την άλλη ο Μαθιός και η Βασιλική ανησυχούν για τις προθέσεις του εισαγγελέα στο θέμα του Λάζαρου.

Λίγες ώρες αργότερα, η Στέλλα συνέρχεται και μαζί με τον Χρήστο εκφράζουν τα συναισθήματά τους και συμφωνούν να το πάνε αργό. Την ίδια στιγμή, ο Τόλης γνωρίζει τη Λεμονιά στην Καλλιόπη προκειμένου να την τσεκάρει και να δει περί τίνος πρόκειται.

Ταυτόχρονα, η Σάντρα τσακώνεται με τον Βαγγέλη, καθώς εκείνος προσπαθεί να την αποτρέψει από το να ξανακυλήσει στον τζόγο. Ακόμη, η κοπέλα θυμώνει και με τον Παύλο, που τη ρωτάει αν της αρέσει κάποιος που δεν πρέπει, καθώς έχει καταλάβει πως βρίσκεται συνέχεια κοντά στον Αστέρη. Παράλληλα, η Θοδώρα και ο Γιώργος περνούν αρκετό χρόνο μαζί και έρχονται πιο κοντά, ενώ Αργυρώ και Αστέρης φαίνεται να ξαναβρίσκουν τις ισορροπίες τους. Μία απροσδόκητα δυσάρεστη είδηση όμως, φτάνει από τις φυλακές που κρατείται η Εύα. Συγκεκριμένα, η γυναίκα καταλήγει νεκρή έπειτα από δηλητήριο που βρέθηκε στο φαγητό της.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 23/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Formula 1: Ε ρε έρμε Lance Stroll τι ονειρο να έβλεπες χθες το βράδυ…

Το Προξενιό της Ιουλίας: Στο φως τα μυστικά- Ο Χρήστος θυμάται το παρελθόν