Μπορεί ο ανακριτής και ο εισαγγελέας στη σειρά του ALPHA, Σασμός, να μην έχουν αποφανθεί ακόμα για το αν η Βασιλική έφταιγε για τον θάνατο του Λάζαρου, ωστόσο οι Μουντάκηδες με αρχηγό τον Μανούσο, ετοιμάζουν τα χτυπήματά τουs στην οικογένεια των Σταματάκηδων. Σίγουροι πως πίσω από όλα αυτά κρύβεται εκείνη και ο Μαθιός, οργανώνουν ένα σχέδιο που Θα ξεκληρίσει με συνοπτικές διαδικασίες την ισχυρή οικογένεια.

Πρώτα απ’ όλα όμως, αποφασίζουν να δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα στους Σταματάκηδες για το τι θα ακολουθήσει. Ετσι, στέλνουν στον μικρό Πετρή ένα δώρο. Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, η Αργυρώ Θα δοκιμάσει μια άσχημη έκπληξη όταν ένα πρωινό, πηγαίνοντας τον μικρό στον παιδικό σταθμό, θα της πουν ότι πέρασε ένας θείος και του άφησε ένα δώρο. Η γυναίκα θα ανοίξει τη σακούλα δώρου και Θα πιάσει στα χέρια της ένα παιδικό παιχνίδι – πολυβόλο.

Θα κλονιστεί και θα τρέξει να το πει στον Αστέρη, σίγουρη πως το κακό έχει ήδη ξεκινήσει.

Ο Αστέρης θα δυσκολευτεί να πιστέψει πως οι Μουντάκηδες μπήκαν στη διαδικασία να βάλουν στο στόχαστρό τους ένα μικρό παιδί, αλλά τελικά θα καταλάβει πως η απειλή είναι πλέον πολύ κοντά τους και θα πρέπει ο εισαγγελέας να πάρει τα μέτρα του. Ο Αστέρης θα ρωτήσει πού είναι αυτό το δώρο. Όταν και εκείνος ανοίξει τη σακούλα και δει το πολυβόλο, θα καταλάβει πως το μήνυμα είναι σαφές. «Κινδυνεύει ο Πετράκης μας, Αστέρη», Θα πει η Αργυρώ και μαζί θα πάνε στο σπίτι της Καλλιόπης όπου και προσέχει τον μικρό.

Ο Μαθιός θα γίνει έξαλλος και θα θέλει να απαντήσει στην πρόσκληση των Μουντάκηδων, όμως η αστυνομία θα συστήσει στους Σταματάκηδες να μην κάνουν την παραμικρή κίνηση. Ο εισαγγελέας θα διατάξει να φρουρούν τα σπίτια τους αστυνομικοί για παν ενδεχόμενο, ωστόσο τα ανίψια της Καλλιόπης, ο Νικολής και ο Δημητρός, θα εισβάλλουν στο σπίτι της καπετάνισσας για να της ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους.

«Τολμήσανε οι Μουντάκηδες να πλησιάσουν τον ανιψιό μας; Εμείς μιλήσαμε κι έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας. Θα επιτεθούμε!», θα πουν και όλοι θα τους κοιτάξουν σκοτεινιασμένοι. Για το δώρο – πολυβόλο Θα μάθει και ο Παύλος.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 23/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας

Κυνήγησε πάνω από 200 υπαλλήλους της Mercedes F1; Ο Γουλφ αντικρούει τον Χόρνερ

Η Γη της Ελιάς: Αριάδνη και Γιώργης έρχονται κοντά- Το νέο ζευγάρι της Μάνης