Δύσκολες ώρες βιώνει η Αριάδνη από τη στιγμή που ο Χρήστος στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς επέλεξε να σώσει τον γάμο του με την Αφροδίτη και την παρακάλεσε να του δώσει ακόμη μία ευκαιρία. Δυστυχώς, η κόρη του Στάθη είναι ακόμα ερωτευμένη με το αφεντικό τη και δεν σκοπεύει να φύγει από την ταβέρνα. Μάλιστα, βαθιά μέσα της πιστεύει ότι ίσως υπάρχει ελπίδα επανασύνδεσης και έτσι δεν αφήνει τον εαυτό της να προχωρήσει παρακάτω σύμφωνα με το MyTv.

Συγχρόνως, βέβαια, η Αριάδνη βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της αδελφής της, της Βασιλικής, που προσπαθεί να χτίσει ξανά τη ζωή της και ο μοναδικός τρόπος διασκέδασής της είναι οι επισκέψεις της στο καφενείο. Ενώ λοιπόν η Αριάδνη δεν διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της, μία ακόμη τυχαία συνάντηση με τον Γιώργη τούς φέρνει αναπάντεχα κοντά. Όπως θα παρακολουθήσουμε, οι δυο τους πhγαίνουν στο καφενείο και όντας μόνοι αποφασίζουν να καθίσουν μαζί και να απολαύσουν ο ένας την παρέα του άλλου. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, βγαίνει στhν επιφάνεια η απίστευτη και άκρως ενδιαφέρουσα χημεία που υπάρχει ανάμεσά τους.

Η Αριάδνη και ο Γιώργης περνούν ευχάριστα τον χρόνο τους μαζί και έρχονται απρόσμενα κοντά. Οι δυο τους συζητούν, γελούν και γνωρίζονται καλύτερα. Μάλιστα, αντιλαμβάνονται αμέσως το πόσο ταιριάζουν ως άνθρωποι και πριν αποχωριστούν ο ένας τον άλλο δίνουν την υπόσχεση να βρεθούν ξανά. ‘Αλλωστε, αυτό που θέλουν είναι να περάσουν όμορφες και ανέμελες στιγμές, τις οποίες έχουν ανάγκη.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 22/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Μαρμίτα: Ένταση μετά τη «μπηχτή» για τιτλούχους ΠΑΟΚ, Άρη και Ολυμπιακό και ΠΑΟ, ΑΕΚ… για συλλαλητήρια!

Το Ναυάγιο: Σοκ για την Ειρήνη- Βρίσκει και ξεθάβει το πτώμα της Κλαίρης