Σασμός: Τέλος Βασιλική και Μαθιός-Του ζητάει διαζύγιο!

Σασμός: Τέλος Βασιλική και Μαθιός-Του ζητάει διαζύγιο!

Επόμενα Επεισόδια

Η Καλλιόπη της μίλησε για τα αληθινά αισθήματα του γιου της στη σειρά Σασμός, ο παπα-Μιχάλης χωρίς να μάθει λεπτομέρειες
Συντάκτης:

Η Καλλιόπη της μίλησε για τα αληθινά αισθήματα του γιου της στη σειρά Σασμός, ο παπα-Μιχάλης χωρίς να μάθει λεπτομέρειες προσπάθησε να κατευνάσει τον θυμό της, ο Αστέρης και η Αργυρώ προσπάθησαν να τους φέρουν ξανά σε επαφή και ο Νικηφόρος δεν μπορεί να πιστέψει πως έχει συμβεί κάτι τόσο σοβαρό ώστε το ζευγάρι αυτό, που κοίταζε ο ένας τον άλλον με λατρεία. να φτάσει στον χωρισμό. Ομως η πραγματικότητα είναι αυτή και δεν θα αλλάξει. Η Βασιλική δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι ο άντρας που λάτρεψε διέπραξε ένα τόσο στυγερό έγκλημα μόνο και μόνο για να είναι μαζί της. Αρχικά τον διώχνει με μια βαλίτσα ρούχα από το σπίτι, καθώς όμως εκείνος δεν μπορεί να ξεπεράσει την κατάσταση και εμφανίζεται συνέχεια στό κατώφλι της, παίρνει μια ακόμα απόφαση.

Μια απόφαση που θα δώσει στον Μαθιό Σταματάκη τη χαριστική βολή στη σειρά Σασμός!
Ο Μαθιός ειναι αποφασισμένος να μιλάει συνέχεια, για όσο καιρό χρειαστεί στη Βασιλική για τους λόγους που τον έκαναν να βάψει τα χέρια του με αίμα αλλά και όλους εκείνους που δεν του είχαν επιτρέψει να της αποκαλύψει τη φριχτή αλήθεια που τον έκαιγε και του δημιουργούσε τύψεις.

Εκείνη όμως δεν μπορεί άλλο να διαχειριστεί την παρουσία του και παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Του λέει ότι θέλει διαζύγιο γιατί δεν μπορεί να το διαχειριστεί αφού μέχρι εδώ ήταν η σχέση τους. Του λέει ότι κανείς δεν πρόκειται να μάθει από εκείνη ότι είναι φονιάς και φυσικά δε θέλει να πάει ο ίδιος να παραδοθεί αφού κάτι τέτοιο δεν θα είχε κάποιο νόημα. Τέλος του λέει ότι από την επόμενη μέρα κιόλας, θα κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου.

Ο Μαθιός δεν θα είναι σίγουρος πως ακούει καλά. Οι λέξεις βγαίνουν τόσο βεβιασμένα και συγκεχυμένες από το στόμα της που νομίζει πως λίγα λεπτά αργότερα θα μετανιώσει τα όσα λέει και θα τρέξει στην αγκαλιά του. Ομως αυτό δεν συμβαίνει και μένουν να κοιτάζονται. Της λέει ότι δεν μπορεί να δεχτεί την απόφασή της γιατί δεν υπάρχει ζωή χωρίς αυτήν και θα είναι ακόμα καλύτερα αν πεθάνει.

Ο Μαθιός καταρρέει μπροστά της αλλά και για εκείνη η απόφαση δεν είναι εύκολη. Νιώθει την καρδιά της να πονάει, οπότε σηκώνεται και φεύγει. Η Καλλιόπη θα είναι η πρώτη που θα μάθει την απόφασή της και θα μείνει εμβρόντητη, ενώ ο Αστέρης δεν θα μπορεί να πιστέψει πως θα τηρήσει την απόφασή της.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Άλκης κρατά στα χέρια του την τύχη του Χρήστου-Τέλος η Μαρίνα!

Η ραγδαία αλλαγή για το θέμα Μπακαμπού!

Survivor All Star: Έτοιμοι να τα ξαναβρούν Σχίζας με Παναγιώταρου- Τι αποκαλύπτει η ίδια!

 

Facebook Share: %CE%A3%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%3A+%CE%A4%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82+%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%9C%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CF%8C%CF%82-%CE%A4%CE%BF%CF%85+%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AC%CE%B5%CE%B9+%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B6%CF%8D%CE%B3%CE%B9%CE%BF%21 Facebook Share: %CE%A3%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%3A+%CE%A4%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82+%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%9C%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CF%8C%CF%82-%CE%A4%CE%BF%CF%85+%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AC%CE%B5%CE%B9+%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B6%CF%8D%CE%B3%CE%B9%CE%BF%21 Facebook Share: %CE%A3%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%3A+%CE%A4%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82+%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%9C%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CF%8C%CF%82-%CE%A4%CE%BF%CF%85+%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AC%CE%B5%CE%B9+%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B6%CF%8D%CE%B3%CE%B9%CE%BF%21