Η επιστροφή του Νικηφόρου τους αφήνει μουδιασμένους στη σειρά Σασμός, όμως το νέο για την ενοχοποίηση του Φαρμάκη για το φόνο του Στεφανή δίνει δύναμη στη Βασιλική να ελπίζει. Αστέρης και Αργυρώ, έχοντας πάρει το «ναι» της Καλλιόπης για τους αρραβώνες, ανακοινώνουν τις προθέσεις τους στην οικογένεια, παρακολουθώντας εντυπωσιασμένοι την πλήρη μεταστροφή του Αντρέα. Εκείνος από την άλλη συνεχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι των σκοτεινών σχεδίων του.

Ο Αντώνης προσπαθεί να εξακριβώσει τι σημαίνει το γράμμα του Φαρμάκη και το όπλο του φόνου που βρίσκεται στα χέρια του. Η γιαγιά αποφασίζει να πει το μυστικό του Αντρέα στη Μαρίνα, ενώ η Καλλιόπη είναι έτοιμη να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Μαθιό στον Νικηφόρο. Η συνάντηση της Εύας, όμως, με τον Παύλο ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο στον φόβο.

H Εύα επισκέπτεται τον Παύλο, ο οποίος προσπαθεί να μάθει τις προθέσεις της. Εκείνη, όμως, κρατά τα χαρτιά της κλειστά. Ο Αντρέας προσεγγίζει τη Στέλλα, με σκοτεινούς σκοπούς. Την ίδια ώρα, γνωρίζεται με τη Βασιλική. Σκοτεινές αναμνήσεις ξυπνούν στο μυαλό της Θοδώρας, τη μέρα της πρόβας νυφικού, γεγονός που προβληματίζει τη Μαρίνα. Η αθωότητα του Βαγγέλη για το φόνο του Ξαξίρη αποδεικνύεται, ενώ οι προσπάθειες του παπά να πείσει τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο για σασμό, αποδεικνύονται μάταιες. Ο Νικηφόρος παλεύει με τον εαυτό του, ώστε να βρει τρόπο να αποδεχτεί το Μαθιό. Την ίδια ώρα, η ένταση μεταξύ Αντρέα και Μαθιού φουντώνει. Μια τυχαία συνάντηση των δύο αντρών, θα πυροδοτήσει την κόντρα μεταξύ τους, και μόνο ο ένας από τους δύο θα βγει νικητής.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Στέφανος Κασσελάκης : Πόσα χρήματα έδωσαν με τον Tyler για να πάρουν την Farlie

Ποιος ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας ποδοσφαίρου;

Έρωτας Φυγάς: Το τέλος της Ουρανίας έρχεται-Στο φως το παρελθόν της!