Ο Σασμός έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για τον Γ’ κύκλο με τις πρώτες φωτογραφίες της νέας σεζόν να έχουν κυκλοφορήσει χτες ανεβάζοντας τον ενθουσιασμό μας.

Η σειρά του Alpha που σαρώνει τα πάντα επί 2 έτη επιστρέφει σε λίγες ημέρες με νέους ήρωες να κάνουν την εμφάνισή τους και να ανατρέπουν τα δεδομένα.

Ένας από αυτούς τους ήρωες θα είναι και η Εύα Φαρμάκη, η αδερφή του Ευθύμη, η οποία φτάνει στην Κρήτη αναζητώντας πληροφορίες για το φόνο του αδερφού της.

Η Εύα είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση για τον αγαπημένο της αδερφό ενώ δε γνωρίζει για τις παράνομες δραστηριότητές του. Προπάντων όμως το μόνο που τη νοιάζει είναι να βρει το φονιά του Ευθύμη. Φυσικά αυτό που δε φαντάζεται είναι πως αυτός είναι ο Παύλος στον οποίο απευθύνεται από την πρώτη στιγμή που φτάνει στην Άνω Ποριά καθώς τον εμπιστεύεται και τον ξέρει από μικρή.

Στο μεταξύ όμως ο Ανδρέας Βρουλάκης θα την παρενοχλεί. Ο Ανδρέας ερωτεύεται τη γυναίκα από την πρώτη στιγμή που τη βλέπει και θα διεκδικήσει την καρδιά της.

Η Εύα όμως δεν έχει χρόνο για γνωριμίες. Το μόνο που τη νοιάζει είναι να διεκπεραιώσει το σχέδιο της. Να μάθει πληροφορίες για το φόνο και να εκδικηθεί τον φονιά.

Σασμός – Ο Επίλογος: Η τρίτη σεζόν σύντομα στον Alpha…

Κάνε ότι κοιμάσαι – ΕΡΤ: Φωτογραφίες από τα πρώτα επεισόδια του 2ου κύκλου της σειράς

Ο Γιώργος Μαυρίδης έγινε ηθοποιός – Εκεί θα παίζει!

Καιρός: Θα δεινοπαθήσουμε και τις επόμενες ώρες από την Κακοκαιρία Daniel! – Πότε επιτέλους θα έρθει η «λύτρωση»