Δέκα μέρες μετά τη φυγή του από την Άνω Ποριά, ο Νικηφόρος στη σειρά Σασμός, αφήνει πίσω του το μοναστήρι και επιστρέφει στην Άνω Ποριά, έτοιμος για όλα. Η Βασιλική μουδιάζει και η Καλλιόπη τής λέει ότι θα αναλάβει η ίδια να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Όλα, όμως, μοιάζουν πιο εύκολα από τη στιγμή που ο νεκρός πια Φαρμάκης ενοχοποιείται για τον φόνο του Στεφανή σύμφωνα με το 7ΜΕΡΕΣ TV.

Η Βασιλική αρχίζει να ελπίζει ότι όλα θα τελειώσουν, ενώ ο Αστέρης και η Αργυρώ ανακοινώνουν στους δικούς τους ότι σκοπεύουν να διοργανώσουν έναν ανοικτό αρραβώνα, που θα στείλει σε όλους το μήνυμα του σασμού ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες.

Η Καλλιόπη έχει ήδη δώσει τη συγκατάθεσή της και ο Ανδρέας συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι του, παριστάνοντας τον μετανιωμένο ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει να ξετυλίγει τα δολοφονικά του σχέδια. Ο Αντώνης, που έχει τις δικές του αμφιβολίες, προσπαθεί να εξακριβώσει τι ακριβώς σημαίνει το γράμμα που άφησε ο Φαρμάκης, όπως και το όπλο που βρέθηκε στα χέρια του.

Ενώ η γιαγιά αποφασίζει να μοιραστεί με τη Μαρίνα το μυστικό του Ανδρέα, μια μυστηριώδης γυναίκα, η Εύα, εμφανίζεται στην πόρτα του Παύλου και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο φόβου για τους Βρουλάκηδες. Παρόλο που η ίδια ισχυρίζεται ότι έχει έρθει στην Άνω Ποριά για δουλειές, ο Παύλος θεωρεί ότι κρύβει πολλά. Προσπαθεί να μάθει τις αληθινές της προθέσεις, όμως εκείνη κρατά κλειστά τα χαρτιά της. Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας αρχίζει να προσεγγίζει ανθρώπους που θεωρεί κλειδιά για την εξέλιξη του σχεδίου του.

Πρώτα επισκέπτεται τη Στέλλα και στη συνέχεια γνωρίζεται με τη Βασιλική. Στο μεταξύ, ο παπάς προσπαθεί να πείσει τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο για τον σασμό, όμως μάταια. Ο Νικηφόρος, από την άλλη, προσπαθεί να πείσει τον ίδιο του τον εαυτό να δεχθεί τον Μαθιό πίσω στη ζωή του, βάζοντας στην άκρη αυτό που έκανε. Όμως αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας τελειώνει με την Ευγενία-Έτσι θα τη βάλει φυλακή!

F1: Άγριος καβγάς! Ο Ράσελ και ο Χάμιλτον

Σασμός: Τέλος πασίγνωστη πρωταγωνίστρια – Πάει στο MEGA – Αυτή είναι