Ο Σασμός, η δραματική σειρά του ALPHA που διαδραματίζεται στην Κρήτη με βασικό θέμα την  βεντέτα ανάμεσα σε δύο οικογένειες, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά και τα νούμερα τηλεθέασης είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά για τον σταθμό!

Ο έρωτας του Αστέρη με την Αργυρώ, φαίνεται ότι καλά κρατεί ενώ το κανάλι, θέλησε για αυτή την εβδομάδα να μην περιοριστεί στην προβολή των επεισοδίων από Δευτέρα έως Πέμπτη, αλλά να χαρίσει ακόμα μία βραδιά… ευχαρίστησης στους τηλεθεατές προβάλλοντας ακόμα ένα επεισόδιο την Παρασκευή!

Η αλήθεια είναι ότι το κανάλι «ζύγισε» το γεγονός ότι και η Γη της Ελιάς, το αντίπαλο δέος του MEGA προβάλλεται κάθε βράδυ στις εννέα εκτός από το Σάββατο και όντως οι μετρήσεις είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές τόσο την Κυριακή, που μόνος αντίπαλος είναι το…. Survivor, όσο και την Παρασκευή που δεν έχει και καθόλου αντίπαλο!

Έτσι, η διεύθυνση προγραμματισμού του σταθμού, έδωσε ακόμα μία μέρα προβολής της σειράς προκειμένου να δούμε και την εξέλιξη να… τρέχει!

Στο μεταξύ, στο αποψινό επεισόδιο η Μαρίνα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Αντώνη. Ο Μαθιός αντιμετωπίζει τον Ευθύμη ενώ ο Νικηφόρος αμφιβάλλει για τη Νάντια. Η Θοδώρα ενοχλείται από τη στάση του Λευτέρη απέναντι στη Νάντια ενώ ο Παύλος μαθαίνει τι έκανε ο Παντελής. Ο Ευθύμης αποκαλύπτει στην Αιμιλία το μυστικό του Παύλου.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Βόμβα με ταυτόχρονο τέλος των σειρών από όλα τα κανάλια

Νέα πώληση στην ΑΕΚ, φέρνει λεφτά Έλληνα άσος!

OPEN: Αυτό ψάχνουν για την επόμενη σεζόν