Ο Σασμός μπορεί να μη φαίνεται να προχωρά σε οικογενειακό επίπεδο μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων αλλά όπως φαίνεται σε προσωπικό, έγινε και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία!

Μετά από πολύ καιρό, που φάνηκε σαν μία αιωνιότητα, και συγκεκριμένα μετά τη δολοφονία του Πετρή, Αργυρώ και Αστέρης, ήρθαν και πάλι πολύ κοντά! Το ζευγάρι ξεκινά πάλι την πολύπαθη σχέση τους, όμως αυτό που φοβίζει και τους δύο είναι ότι τα νέα αυτά τα μαθαίνουν όλο και περισσότεροι στο χωριό. Ειδικά ο Αστέρης οδηγείται σε αδιέξοδο και δεν ξέρει τι να κάνει για να μη μάθει ποτέ για την εγχείρηση η Καλλιόπη.

Η Αργυρώ έχοντας μάθει από την Βασιλική την αλήθεια για το ποιος είναι εκείνος που της χάρισε το νεφρό του συναντά τον Αστέρη και σε μια στιγμή όπου το πάθος ξεχειλίζει οι δυο τους έρχονται αντιμέτωποι με τα πραγματικά συναισθήματά τους και τα αφήνουν να πάρουν τον έλεγχο.

Ωστόσο η Αργυρώ κάπως έπρεπε να δείξει την ευγνωμοσύνη της στον Αστέρη! Άλλωστε ολόκληρο νεφρό έδωσε! Δεν ήταν και λίγο!

Οι δύο νέοι, ένα σχεδόν χρόνο μετά ήρθαν πιο κοντά και έζησαν στιγμές έντονου πάθους! Όπως φάνηκε, αυτά που τους ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν!

Αυτό ακριβώς σκέφτηκαν και οι χρήστες του Twitter που τα έδωσαν όλα μόλις είδαν τα σημάδια από τα χειρουργεία στα γυμνά κορμιά των πρωταγωνιστών!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 19/1: Κλάμα στα social με τα ελληνικά της Καρολίνας

Viral βίντεο-«γροθιά» στο στομάχι: Κομμωτής ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή πελάτισσα

ΕΛΕΟΣ: Ο Αντώνης Σρόιτερ στο MEGA