Μετά την πολύ δύσκoλη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Μαθιός στη σειρά Σασμός ώστε οι γιατροί να του σώσουν τη ζωή, τώρα αναρρώνει στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. Σε άλλο δωμάτιο του ίδιου νοσοκομείου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου η Βασιλική, που δέχεται την επίσκεψη του γιου της.

Ο Νικηφόρος τής λέει ότι μετάνιωσε όχι που πυροβόλησε τον Μαθιό, αλλά που δεν είχε τα κότσια να τον αποτελειώσει. Η Βασιλική τού ζητά να τον συγχωρέσει, ώστε με κάποιον τρόπο να προχωρήσουν τη ζωή τους.

Το μάτι του Νικηφόρου θολώνει. Είναι έξαλλος και δεν το κρύβει σύμφωνα με το Τηλέραμα. Τρομοκρατημένη, η μητέρα του αποφασίζει να του αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό: ότι ο Μαθιός είναι ο πραγματικός του πατέρας, κάτι που και η ίδια έμαθε πριν από λίγο καιρό... Μόλις το ακούει ο Νικηφόρος, τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου. Αντί το νέο να τον καλμάρει κάπως ή να τον κάνει να σκεφτεί ψύχραιμα, εκείνος κατηγορεί και τους δύο για συνωμοσία. Μάλιστα γυρίζει και της λέει ότι προτιμά να παραδοθεί για την απόπειρα δολοφονίας του Μαθιού και να πάει φυλακή παρά να τον αποδεχτεί για πατέρα του!

Ο πρώτος άνθρωπος που θέλει ο Αντρέας Βρουλάκης να συναντήσει φτάνοντας στην Κρήτη είναι ο ετεροθαλής αδελφός του, ο Τηλέμαχος. Οι δυο τους έχουν πολλά να πουν, όταν όμως ο Τηλέμαχος βλέπει πως ο αδελφός του έχει έρθει διψασμένος για σύγκρουση και αίμα, αποφασίζει να μην του μιλήσει εξ αρχής για τη σχέση Αργυρώς – Αστέρη και το παιδί τους, ούτε για τις προσπάθειες του Παύλου να φέρει σασμό ανάμεσα στις δύο οικoγένειες.’Οσο περνούν οι μέρες, όμως, ο Αντρέας Βρουλάκης ανακαλύπτει τι παίζεται πίσω από την πλάτη του και ξεσπά την οργή του όχι μόνο προς τους Σταματάκηδες αλλά και προς τα μέλη της δικής του φαμίλιας, που καλοβλέπουν την ειρήνη. Η Αργυρώ προσπαθεί να τον ηρεμήσει, το ίδιο και η Μαρίνα με τον Παύλο, αλλά μάταια. Νέος κύκλος αίματος ανοίγει και ο Αστέρης με την Αργυρώ τρέμουν για το μέλλον τους, αλλά και για το παιδί τους…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Fake news-Αυτός είναι ο πιο παλιός έρωτας της παρουσιάστριας

Viral: Ο Μιτρίτσα εκτελεί φάουλ και η μπάλα φεύγει εκτός γηπέδου! – Απίστευτο fail video

Survivor: Βαρύτατες καταγγελίες από πρώην παίκτρια-Έχω υποστεί bullying