Όταν πάτησε το πόδι του στα εδάφη της Κρήτης, η χαρά όλων ήταν μεγάλη στη σειρά Σασμός. Η οικογένειά του τον αγκάλιασε, ο αδελφός του ακόμα περισσότερο και όλοι ήλπιζαν πως η επιστροφή του από την Τουρκία, μόνο με καλούς οιωνούς είχε στεφθεί. Σύντομα όμως, όλοι έμαθαν πως ο λόγος που θέλησε ο Αντρέας να γίνει μόνιμος κάτοικος της Άνω Ποριάς ήταν για να εκδικηθεί τον θάνατο της μάνας του Μαρίας. Ετσι, άρχισε σιγά-σιγά να καταστρώνει τα παράνομα σχέδιά του για να καταστρέψει κυρίως την Καλλιόπη και την οικογένειά της, αφού ο αδελφός του άντρα της, Ρούσσος, σύμφωνα με εκείνον, οδήγησε τη μητέρα του στην αυτοκτονία.

Σε όλα αυτά δεν βρήκε συμμάχους. Η οικογένειά του, οι Βρουλάκηδες, ετοιμάζονταν να κάνουν σασμό με τους αιώνιους εχθρούς τους, γεγονός που πυροδότησε ακόμα περισσότερο τις καταστάσεις. Πίσω από όλα αυτά όμως υπάρχουν μυστικά που εκείνος δεν ξέρει αλλά θα μάθει. Και αυτά θα τον κλονίσουν. Αρχικά, ο Παύλος του μίλησε για το κτήμα που άφησε ο Ρούσσος σε εκείνον και τον Τηλέμαχο και εκείνος άρχισε να το διεκδικεί από την Καλλιόπη.

Ο Αντρέας όμως που δεν έχει μάθει να μένει στα λόγια, άρχισε να ψάχνει τον Ρούσσο στη Στοκχόλμη, χωρίς όμως αποτελέσματα. Στο μεταξύ η γιαγιά Ειρήνη θα αποφασίσει να μιλήσει μαζί του για ύστατη φορά γιατί έχει αρχίσει να νιώθει πως το κακό πλησιάζει απειλητικά.

Μετά τη γιαγιά, σειρά θα πάρει ο Τηλέμαχος κυρίως που θα μηνύσει στον αδελφό του ότι «ξετέλεψε από τους Σταματάκηδες». Για την ακρίβεια θα πει στον Αντρέα πως δεν θα σταματήσει να τον στηρίζει αλλά να μην κάνει σκοτεινά σχέδια. Έπειτα πηγαίνει στην Καλλιόπη η οποία βέβαια δεν το καλοδέχεται και τότε φεύγει θυμωμένος.

Όταν απευθυνθεί και στη γιαγιά Ειρήνη, θα του έρθει το τελειωτικό χτύπημα αφού του αποκαλύπτει ότι τόσο εκείνος όσο και ο Τηλέμαχος είναι παιδιά του Ρούσσου άρα Σταματάκηδες!

Ο Αντρέας θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και χωρίς να δώσει λόγο σε κανέναν θα φύγει από το χωριό που μόνο πίκρες του χαρίζει. Πληροφορίες αναφέρουν πως θα κατευθυνθεί στο βουνό και τα ίχνη του θα χαθούν για πάντα. Άπαντες θα αρχίσουν να τον ψάχνουν μα κανείς δεν θα μπορεί να δώσει μια λογική εξήγηση για την εξαφάνισή του. Οι υποψίες θα πέσουν πάνω στην Καλλιόπη καθώς εκείνη τον αντάμωσε λίγο πριν φύγει, όμως η γιαγιά που θα ξέρει την αλήθεια, θα μιλήσει πλέον ανοιχτά.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Ο Μιχαήλ κάνει την ανατροπή και προκαλεί σεισμό στον πύργο-Η Θεοφανώ στη φωτιά!

Michael Schumacher F1: Η κατάσταση του είναι τόσο τραγική που δεν θα το ευχόσουν ούτε στον χειρότερο εχθρό σου

Το Ναυάγιο: Τέλος η σειρά-Πότε επιστρέφει