Η Μαρίνα χάνει την ψυχραιμία της όταν βλέπει τη ζωή του Αντώνη να κρέμεται από μια κλωστή στη σειρά Σασμός. Οι γιατροί θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν. Η σφαίρα του Ευθύμη Φαρμάκη βρήκε τον αστυνόμο της Ανω Ποριάς κατευθείαν στο κεφάλι και όλα βυθίστηκαν στο κόκκινο.

Το αίμα του έρρεε παντού και η κραυγή της Μαρίνας απλώθηκε από άκρη σε άκρη στο χωριό εκείνο το πρωινό.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει την άσχημη κατάληξη ενός τόσο όμορφου γεγονότος, όμως ήταν η πραγματικότητα. Όπως θα δούμε στη συγκλονιστική συνέχεια της σειράς, τα λόγια των γιατρών λίγο αργότερα, κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά θα ακουστούν.

«Η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε», θα πουν στην αιματοβαμμένη Μαρίνα, η οποία θα στέκεται τρεμάμενη στον διάδρομο του νοσοκομείου, ενώ λίγο αργότερα θα την ενημερώσουν πως πρέπει να γίνει χειρουργείο για να σωθεί ο άνθρωπος της.

Θα τους ικετέψει και η Αργυρώ δίπλα της θα της κρατά το χέρι όσο πιο σφιχτά μπορεί. Από το πλευρό τους δεν Θα λείψει ο Αστέρης αλλά και η Ασπα.

Η γιαγιά Ειρήνη δεν θα σταματήσει να προσεύχεται για το κακό που χτύπησε και πάλι την πόρτα τους.
Η Μαρίνα, όσο βρίσκεται στο νοσοκομείο, δεν θα λάβει μόνο μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης αλλά και ένα μεγάλο καλάθι με κρασιά. Ο αποστολέας του όμως θα είναι αυτός που θα πυροδοτήσει την κατάσταση και θα φέρει τη Μαρίνα στα όριά της και αυτός είναι ο Ευθύμης Φαρμάκης. Σίγουρη πως εκείνος κρύβεται πίσω από την κατάσταση του άντρα της, δεν θα θελήσει απλά να πετάξει στον κάδο των απορριμμάτων το δώρο του αλλά και να του μιλήσει για να του πει ότι η προσπάθειά του να βγάλει έναν από τους δύο από τη μέση, δεν θα στεφθεί με επιτυχία. 
Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα περίμενε ή θα ήλπιζε κανείς. Ο Αντώνης αρχίζει να «χάνεται». Οι χτύποι της καρδιάς του εξασθενούν και το μόνιτορ έχει αρχίσει να καταγράφει μια ευθεία γραμμή. Οι γιατροί διαπιστώνουν πως ο ασθενής τους έχει πάθει ανακοπή και κάνουν ό,τι μπορούν για να τον συνεφέρουν.

Οταν το επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου μπαινοβγαίνει στην αίθουσα του χειρουργείου και η Μαρίνα αντιλαμβάνεται την έντονη κινητικότητα, αρχίζει να ρωτά, σχεδόν εκβιάζει τις νοσοκόμες να της πουν τι συμβαίνει. Τότε μαθαίνει πως η ζωή του αγαπημένου της κρέμεται από μια κλωστή.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 1/3: Το «υπερόπλο» Παναγιώτης προκάλεσε άφθονο γέλιo στα social

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Σασμός: Κάνει το λάθος ο Τόλης-Ανατροπή με Νάντια και Νικηφόρο!