Το όνειρο της Μαρίνας Βρουλάκη για τον γάμο της με τον Αντώνη στη σειρά Σασμός θα αποδειχθεί προφητικό.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια σύμφωνα με το περιοδικό TV24 το ζευγάρι σύντομα θα ανακοινώσει στην Αργυρώ, τη γιαγιά Ειρήνη αλλά και την Άσπα την απόφασή τους να επισπεύσουν τον γάμο τους αφού αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Αθήνα με αφορμή τη μετάθεση του Αντώνη. Τα συναισθήματα όλων θα είναι ανάμεικτα αφού από τη μια θα χαρούν για την ευτυχή εξέλιξη της σχέσης τους αλλά από την άλλη θα ξέρουν πως δεν θα τους βλέπουν πολύ συχνά.

Οπως και να έχει, από την επόμενη μέρα θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για τον γάμο τους. Η Μαρίνα θα ράψει μόνη το φόρεμα που θα φορέσει, η Κατερίνα ως κουμπάρα τους θα τη βοηθήσει στο να στήσουν μια όμορφη τελετή, η Αργυρώ θα φροντίσει να είναι στο πλάι της Μαρίνας ενώ ακόμα και η Ασπα θα έχει αλλάξει συμπεριφορά και θα βοηθάει ώστε να ζήσει η θεία της τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους.
Ακόμα και την ίδια μέρα, λίγες ώρες πριν το μυστήριο, κανενός το μυαλό δεν θα πηγαίνει στο κακό. Ολοι θα είναι σίγουροι πως οι κακές μέρες της οικογένειας Βρουλάκη έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ολοι είναι χαρούμενοι και ανυπομονούν για τη μεγάλη στιγμή. Στην εκκλησία θα βρεθεί όλο το χωριό, μα πρώτος απ’ όλους ο Αντώνης που δεν βλέπει την ώρα να σταθεί δίπλα στη Μαρίνα του, ενώπιον του παπα-Μιχάλη. Εκείνη θα φτάσει υπέρλαμπρη, συνοδευόμενη από την κόρη της και αμέσως θα πάρει τη θέση που της αξίζει, δηλαδή δίπλα του. Το μυστήριο θα τελειώσει και το ζευγάρι θα βρεθεί εκτός του ναού για τις καθιερωμένες φωτογραφίες αλλά και για να δεχτεί τις ευχές συγγενών και φίλων. Τη στιγμή λοιπόν που όλοι θα θαυμάζουν το ζευγάρι, ο Αντώνης θα παρατηρήσει ανάμεσα στις φυλλωσιές μια περίεργη λάμψη!

Χωρίς να το σκεφτεί παραπάνω θα πέσει πάνω στη Μαρίνα και μία σφαίρα θα τον βρει στο κεφάλι. Μία σφαίρα που προοριζόταν για τη Μαρίνα και έφυγε από το όπλο του Ευθύμη Φαρμάκη.

Από μακριά ο δολοφόνος θα τα έχει βάλει με την τύχη που δεν ήταν με το μέρος του ούτε αυτή τη φορά και η σφαίρα του βρήκε τον Αντώνη!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Κάνε ότι κοιμάσαι: Τι σχέση έχει ο Νικόλας με το νέο έγκλημα;

Ολυμπιακός: Παικταράς ο Ίσκο αλλά θα κούμπωνε στους πρωταθλητές;

Μαύρο Ρόδο: Χαμός με Κύρα και Βίκο-Τέλειωσαν τα ψέματα