Η εξαφάνιση του Σταύρου στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Σασμός μαζί με τον μικρό Πετράκη, πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. Ο φόβος ότι πίσω από αυτή κρύβονται οι Σταματάκηδες, ως αντίποινα για την απαγωγή του Αστέρη από τον Παύλο, φορτίζει το κλίμα. Η Στέλλα αποφασίζει να παραιτηθεί από δικηγόρος του Φαρμάκη αλλά την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Αστέρης τρέχει να βοηθήσει την Αργυρώ ενώ η Αιμιλία ανακαλύπτει πως ο Παύλος κρατά ζωντανό μέσα του το μίσος για τους Σταματάκηδες. Η Βασιλική στριμώχνει το Νικηφόρο για να μάθει την αλήθεια για την Τζένη ενώ ο Μανόλης φανερώνει στη Νάντια τα αισθήματά του.

Ωστόσο η είδηση είναι αλλού αφού όπως φαίνεται η ζωή χρωστά στην Άσπα. Μπορεί να πέρασε μεγάλο πόνο στη ζωή της μέχρι σήμερα, όμως φαίνεται πως η ζωή της χρωστάει μεγάλη χαρά. Ο Μύρωνας της κάνει πρόταση γάμου, ενώ της αποκαλύπτει πως πάντα ήταν ερωτευμένος μαζί της. Παρόλο που στην αρχή θα φανεί επιφυλακτική, τελικά θα του δώσει το δικαίωμα να της χαρίσει τη ζωή που της αξίζει. Οι δυο τους θα μοιραστούν στιγμές αγάπης και έρωτα και μάλιστα δεν θα αργήσουν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους.

Από την άλλη η Αιμιλία εκβιάζει τον Παύλο. Δέχτηκε να είναι μαζί του με την προϋπόθεση εκείνος να αφήσει πίσω του την κόντρα με τους Σταματάκηδες, βλέποντας όμως ότι εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει βήμα πίσω, του κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Μεταξύ άλλων λοιπόν του μηνύει πως αν όντως θέλει να κάνουν μια νέα αρχή, θα πρέπει να σκεφτεί τις σχέσεις του με το χωριό. Ο Παύλος, μετά από αυτή τη κουβέντα, Θα αρχίσει να σκέφτεται διαφορετικά.

Σασμός: Δείτε το σημερινό τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 8/2: Ο ΕΠΙΚΟΣ καβγάς Τάκη – Ρίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Καιρός: Επιμένουν οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι χιονοπτώσεις σύμφωνα με τον Αρναούτογλου

Αυτή η νύχτα μένει: Τέλος ο πατέρας της Μυρτούς-‘Ετσι πεθαίνει ο Αχιλλέας