Η Εύα είχε φροντίσει από νωρίς με τον τρόπο της να ελέγξει όλο το παιχνίδι στη σειρά Σασμός… Καθώς η σχέση της με τον Ανδρέα γινόταν όλο και πιο στενή, φρόντιζε να συγκεντρώνει πληροφορίες. Πλέον, του εκμαιεύει όσα γνωρίζει για τον Μαθιό και στη συνέχεια παίζει το χαρτί που μπορεί να διαλύσει όχι μόνο τους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες, αλλά όλη την Ανω Ποριά.

Την ώρα που ο Μαθιός, συνειδητοποιώντας πως η Βασιλική θα του χαρίσει ένα παιδί, αλλάζει την απόφασή του να ομολογήσει τον φόνο του Στεφανή για να μείνει κοντά της, η Εύα αποκαλύπτει το μεγάλο του μυστικό στον Ανδρέα και τινάζει τα πάντα στον αέρα. Πλέον, τον έχει κάνει υποχείριό της και κινεί τα νήματα όπως και όταν εκείνη θέλει. 0 Βαγγέλης σπεύδει να την προειδοποιήσει για τους κινδύνους που έχει η τακτική της αυτή, όμως πλέον τίποτα και κανείς δεν μπορεί να τη σταματήσει.

Στο μεταξύ, η Καλλιόπη επιβεβαιώνει πως ο άνδρας που ήρθε να τη βρει δεν είναι ο αληθινός Κωστάκης κι έτσι πείθεται πια ότι ο Παύλος δεν ήταν στην πραγματικότητα ένοχος για τον φόνο του Βασίλη. Την ίδια στιγμή, η Βασιλική, απελπισμένη από την πορεία των ερευνών για τον θάνατο του Λάζαρου, σκέφτεται να κάνει μια κίνηση παράτολμη, αλλά μάλλον αναγκαία.

Η Αργυρώ συναντά τη Θοδώρα και δεν μπορεί να συγκρατήσει την πίκρα της για τον ρόλο που έπαιξε στον θάνατο του Πέτρου, την ώρα που η Στέλλα με τη Μαρίνα προσπαθούν να πείσουν τον Αστέρη να κάνει ένα βήμα για να πλησιάσει την οικογένειά του, χωρίς φυσικά να ξέρουν τους πραγματικούς λόγους του Θυμού του.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ναταλία Γερμανού: Τέλος από την εκπομπή της πασίγνωστος δημοσιογράφος για να πάει σε παιχνίδι;

F1: Η Veronika Rajek ξεσήκωσε τα paddock στο Λας Βέγκας

Έρωτας Φυγάς: Βάζει τέλος στα σενάρια για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»