Η μεγάλη επιτυχία του σταθμού ALPHA, Ο Σασμός, συνεχίζεται για τρίτη χρονιά σημειώνοντας και πάλι καταπληκτικές επιδόσεις αν και όπως είναι φυσικό τα νούμερα έχουν μία κάποια πτώση λόγω του ανταγωνισμού.

Ωστόσο συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στους πίνακες τηλεθέασης στην prime time και η διεύθυνση του σταθμού τρίβει τα… χέρια της!

Δυστυχώς όμως για τους φαν της σειράς, απόψε Τρίτη 21/11, το κανάλι δεν θα προβάλλει τη σειρά και μάλιστα τώρα που οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές αφού ο Μανώλης μετά τη δολοφονία του Νικηφόρου και την φυγή της αδερφής του, θα χάσει το μυαλό του και θα ξεκινά να μιλά με το φάντασμα του φίλου του.

Σήμερα λοιπόν στις 21:00 θα προβληθεί στον ALPHA η αθλητική εκπομπή Pre-Game, ενώ στις 21:45 ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ελλάδα – Γαλλία: Προκριματικά Euro 2024  ενώ στις 23:45 θα παίξει η επίσης αθλητική εκπομπή Post Game.

Πάντως στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τετάρτη, 22/11, Νικολής και Δημητρός μετά από πολλή προσπάθεια, καταφέρνουν να εντοπίσουν τον Λάζαρο. Στη συνέχεια ενημερώνουν την καπετάνισσα, η οποία έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει το σχέδιό της για την κρυψώνα του και τους επισημαίνει ξανά να μην κάνουν τίποτα που θα θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο.

Η Καλλιόπη καταφέρνει να πείσει τη Βασιλική να περιμένει μέχρι να καταστρώσει κάποιο σχέδιο. Η Αργυρώ προσπαθεί να μάθει περισσότερα από τον Αστέρη για την απομάκρυνσή του από την οικογένειά του, αλλά του αποσπά μόνο μια υπόσχεση πως θα της μιλήσει όταν είναι έτοιμος. Ο Αντρέας κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη φυγάδευση του Λάζαρου από την Κρήτη. Καθώς ο Αντώνης υποβάλει την παραίτησή του, ο Γιώργος βλέπει τη Θοδώρα να επιστρέφει.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια σε σοκ-Είναι τελικά νεκρός ο Άγης; – Πού είναι το πτώμα;

F1: Ένα GP Las Vegas, ευτράπελα πολλά!!!

Οι Πανθέοι: Η Χρυσοστόμη τελειώνει μια και καλή με το νόθο-Βάζει φωτιά στα γράμματα της Καλής!