Με κάποια άσχετη πρόφαση, η Εύα στη σειρά Σασμός, βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα και ζητά από τον Γιώργο να βγουν, ενώ του αποκαλύπτει πόσο συμπαθής τής είναι. Εκείνος, που θα έχει πειστεί για τις φιλικές της προθέσεις, θα της προτείνει να πάνε μια πρωινή βόλτα στην πόλη του Ρεθύμνου και εκείνη δεν θα μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

Εκεί θα δοθεί το πρώτο τους φιλί προ έκπληξη του αστυνόμου, που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τη Θοδώρα. Η αφορμή γι’ αυτή τη κίνηση της κοπέλας θα έχει όμως βάση. Αυτή είναι η κουβέντα που είχε λίγες ώρες πριν με τη Θοδώρα, η οποία και τη διαβεβαίωσε ότι θα είναι ξανά καλά αν δει τον Γιώργο να συνεχίζει τη ζωή του με μια άλλη γυναίκα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η Θοδώρα θα χαρεί όταν μάθει πως εκείνη και ο πρώην αγαπημένος της έχουν αρχίσει να έρχονται κοντά.

Οταν ο Αστέρης έμαθε πως ο αδελφός του έχει διαπράξει φόνο, του «έκλεισε» την πόρτα και του είπε ότι θα τον αποκαλέσει ξανά αδελφό του αν πάει να παραδοθεί. Ο Μαθιός του υποσχέθηκε πως θα το κάνει και αμέσως η καρδιά του Αστέρη άρχισε να μαλακώνει. Οταν μάλιστα ο πρώτος του ζήτησε να προσέχει τη γυναίκα του ό,τι κι αν συμβεί στο μέλλον, τότε ο Αστέρης κατάλαβε πως ο αδελφός του κάθε άλλο παρά δολοφόνος είναι. Ετσι, όχι μόνο θα βρεθεί ξανά στο πλευρό της οικογένειας και θα τους στηρίξει ακόμα και όταν η Αργυρώ αποφασίσει να σταθεί εναντίον όλων, αλλά και θα αποκαλέσει ξανά τον Μαθιό αδελφό του!

Η Στέλλα οδηγεί αφηρημένα, λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό και στην προσπάθειά της να το διαβάσει, πέφτει στο μπροστινό αυτοκίνητο. Ο οδηγός θα της πει πως αν είναι αφηρημένη να μην οδηγεί.

Εκείνη θα απολογηθεί και θα του προτείνει να φωνάξει την Τροχαία. Αλλά εκείνος της λέει ότι δεν έχει όρεξη αφού μόλις πάτησε στην Κρήτη.

Νευριασμένη θα ξεκινήσει για το γραφείο του Αντώνη, στον οποίο θα μιλήσει για τον… «γρουσούζη» που συνάντησε. Κανείς από τους δύο δεν θα μπορεί να φανταστεί πως θα συναντηθούν ξανά και μάλιστα στο γραφείο του διοικητή της αστυνομίας.

Ο άντρας που «συνάντησε» θα ανακαλύψει πως λέγεται Χρήστος Γιακωβάκης και είναι ο νέος εισαγγελέας της Κρήτης που θα βάλει άπαντες στο στόχαστρό του. Παρά την κακή αρχή που θα κάνουν, οι δυο τους σε βάθος χρόνου θα ερωτευτούν.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Νύχτα πάθους για Αλίκη και Γιώργη!

Πλουσιότεροι της F1: Ο δισσεκατομυριούχος Wolff βρίσκεται στην κορυφή της λίστας

Τηλεοπτικές σειρές με ημερομηνία λήξης: Αυτές είναι που τελειώνουν