Δεν έφτασε στην Ανω Ποριά και τη σειρά Σασμός για να ερωτευτεί, αλλά για να εξιχνιάσει ποιος κρύβεται πίσω από το κύκλωμα της νύχτας. Ετυχε όμως να γνωρίσει τη Θοδώρα,  η οποία και έγινε γρήγορα αναπόσπαστο μέρος της ζωής του. Οι δυο τους δεν άργησαν να δεθούν, παρόλο που εκείνη ήξερε πως κάτι  τηs κρύβει ο άντρας που κατάφερε να την κινητοποιήσει μετά τη σχέση με τον Πετρή.

Όμως, στα επόμενα επεισόδια η σχέση τους θα δοκιμαστεί. Αφορμή θα σταθεί η μεγάλη επιχείρηση με την Ντίνα και τον Μύρωνα που ο Λευτέρης θα ετοιμάζει, γεγονός που θα τους απομακρύνει αφού εκείνος θα είναι συνεχώς εξαφανισμένος και η Θοδώρα δεν θα λαμβάνει απάντηση που την ικανοποιεί. Σκεπτόμενος λοιπόν πως κινδυνεύει να χάσει τον μοναδικό άνθρωπο που τον στηρίζει πραγματικά, θα της μιλήσει για την πραγματική του ταυτότητα και τον πραγματικό λόγο που έφτασε στην Κρήτη. Με τα χαρτιά του ανοιχτά, η σχέση τους θα είναι στα χέρια της Θοδώρας.

Στο μεταξύ ο Σταύρος και ο πατέρας του Μήτσος, προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν τον Βαγγέλη να ασχοληθεί ξανά με την τέχνη του, την αργυροχρυσοχοΐα, όμως εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τον Ευθύμη και όλα όσα του έχει τάξει.

Δόξα, χρήματα και δύναμη. Μάλιστα όταν τους αποχαιρετήσει για τα Γιάννενα, θα νιώσει ξανά ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει! Το ότι η ζωή του κινδυνεύει θα το συνειδητοποιήσει όταν αρχίσει να παίζει ξανά χαρτιά, χάνοντας τεράστια ποσά στην πράσινη τσόχα.

Οι τοκογλύφοι θα του χτυπήσουν την πόρτα και εκείνος θα αναγκαστεί να δανειστεί για να ξεπληρώσει, δημιουργώντας ένα άλλο, ακόμα πιο μεγάλο χρέος σε εκείνους.

Μην  έχοντας κανέναν στο πλευρό του θα ζητήσει βοήθεια από την Ντίνα!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Πάσχα 2023: Το εορταστικό πρόγραμμα των καναλιών

Μόνο έτσι θα γύριζε ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Ο Παράδεισος των Κυριών: Έτσι θα καταστρέψει τη Βικτώρια ο Χρηστίδης-Και ο Ντίνος ύποπτος για φόνο;

O Μητσοτάκης άφησε το παντελόνι του ξεκούμπωτο επίτηδες;