Οι αστυνομικοί μένουν άναυδοι από την απρόσμενη ανακάλυψή τους στο βουνό στη σειρά Σασμός. Ο Γιώργος περνά στην αντεπίθεση και κατηγορεί τον εισαγγελέα Γιακωβάκη ότι τον έχει, στοχοποιήσει χωρις αποδεικτικά στοιχεία για καθετί στραβό που έχει γίνει! Ο Χρήστος εκνευρισμένος αποφασίζει να αλλάξει ρότα και να μαλακώσει τη συμπεριφορά του απέναντί του. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα και ο Αντώνης συμφιλιώνονται, ενώ η κατάσταση της υγείας του Αστέρη εξακολουθεί να εμπνέει ανησυχία στην Αργυρώ, η οποία δεν ξέρει πώς να χειριστεί το ζήτημα. Παράλληλα, η Κατερίνα δένεται όλο και περισσότερο με το μωρό και όλοι στο χωριό αναζητούν τρόπο για να λύσουν τον γόρδιο δεσμό στον οποίο έχουν εμπλακεί η ίδια και ο παπα-Μιχάλης. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Εύα δείχνει να χάνει όλο και περισσότερο τον έλεγχο, χάνοντας και τους τελευταίους υποστηρικτές της.

Η Θοδώρα αποφασίζει να διεκδικήσει τον Γιώργο, βάζοντας τα δυνατά της για να χαλάσει το ραντεβού του με την Εύα. Μια μέρα πηγαίνει κλαίγοντας στο Τμήμα και, εμφανώς ταραγμένη του λέει πως της έκλεψαν το πορτοφόλι. Εκείνος αρχίζει τις τυπικές διαδικασίες και παράλληλα προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Ταυτόχρονα, ακυρώνει το ραντεβού του με την Εύα και εκείνη βάζει διάφορα στο μυαλό της. Οι ώρες περνούν και, επειδή είναι αργά για να τη γυρίσει σπίτι της και να αναστατώσουν τους γονείς της, ο Γιώργος προτείνει στη Θοδώρα νο περάσει τη νύχτα στο δικό του.

Το επόμενο πρωί η Εύα τη βλέπει νο βγαίνει από το σπίτι του Γιώργου και, έξαλλη, την απειλεί νο μείνει μακριά του. Στη συνέχεια βάζει κάποιον να της κόψει το φρένα του αυτοκινήτου! Ανυποψίαστη η Θεοδώρα μπαίνει στο αυτοκίνητο και ξεκινά… Λίγο αργότερο βγαίνει στο δρόμο και τραυματίζεται, αφού δεν πιάνουν τα φρένα του οχήματός της.

Τη βρίσκει ο Τηλέμαχος και τη μεταφέρει στο νοοοκομείο. Στην κατάθεση που δίνει στον Γιώργο τού λέει πως υποψιάζεται ότι πίσω από το ατύχημα κρύβεται η Εύα, καθώς την είχε απειλήσει. Ο Γιώργος δείχνει να συμμερίζεται την άποψή της και της λέει πως θα την προστατεύσει. Το πρώην ζευγάρι έρχεται και πάλι κοντά…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Famagusta: Η Κατερίνα καταστρέφει τον Μάικλ-Δίνει κατάθεση φωτιά!

Formula 1 Bahrain: Ο Sainz σπάει τα σχέδια

Σασμός: Τραγωδία για Αστέρη και Αργυρώ-Βαριά άρρωστος ο Πετρής!