Ο θυμός του Σταύρου από τη στιγμή που είδε την Αργυρώ να φτάνει στο αεροδρόμιο για να μιλήσει στον Αστέρη στη σειρά Σασμός, είναι μεγάλο. Δεν μπορεί να διανοηθεί πως η γυναίκα που αγάπησε τόσο πολύ, τον πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο. Μένοντας λοιπόν στην Κρήτη, αποφασίζει να κάνει τη ζωή της κόλαση, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει να την παρακολουθεί.

Τελικά αποφασίζει πως μόνο με έναν τρόπο θα την κάνει να πονέσει πραγματικά. Με το να της πάρει το παιδί. Μη θέλοντας να χάσει περισσότερο χρόνο, πηγαίνει στο γραφείο της Στέλλας και ζητά τη βοήθεια της. Της λέει ότι γνωρίζει ότι κι εκείνη ενοχλείται που Αστέρης και Αργυρώ είναι και πάλι μαζί αλλά εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να την αφήσει να τον ξεφτιλίζει και είναι αποφασισμένος να της πάρει τον Πέτρο.

Φυσικά ο Σταύρος δεν της λέει ότι το παιδί δεν είναι δικό του αλλά του Αστέρη. Τότε η Στέλλα του λέει ότι θα συντάξει μεν την αγωγή αλλά αυτό που ζητά είναι παράτολμο. Επιπλέον τον ρωτάει αν είναι σίγουρος για τον πόλεμο που πάει να ανοίξει αλλά εκείνος δεν απαντά και απλά της δίνει την εντολή.

Όμως δεν θα μείνει μόνο εκεί. Θα κυνηγά συνεχώς τον Αστέρη λέγοντάς του να μείνει μακριά από την Αργυρώ.

Στο μεταξύ και η ίδια καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να ορίσει την τύχη του ίδιου του παιδιού  της. Καταλαβαίνει ότι ο Σταύρος έχει αποφασίσει να της πάρει ό,τι πολυτιμότερο έχει και εκείνη δεν θα το επιτρέψει. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

ANT1: «Τέλος» ο Γιώργος Λιάγκας πριν την ώρα του – Τι έχει συμβεί

Απίστευτο: Πόσα θα γλιτώσει ο Ολυμπιακός από Βρσάλικο και Μαρσέλο!

Η Γη της Ελιάς: Χαροπαλεύει ο Στάθης-Αυτός τον πυροβόλησε!