Παρότι ο Γιώργης προειδοποίησε τον Στάθη να αφήσει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της στη σειρά Η Γη της Ελιάς, εκείνος έχοντας πάρει «πατριωτικά» το θέμα της απαγωγής του μικρού αγοριού, μπαίνει στο «μάτι του κυκλώνα» με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει θανάσιμα!

Ο Στάθης αγνοεί τη συμβουλή του Κουράκου να αποτραβηχτεί από την υπόθεση, καθώς πλέον έχει αναλάβει η αστυνομία και συνεχίζει να παρακολουθεί το κύκλωμα των απαγωγέων ανηλίκων. Αυτή τη φορά όμως το παρακάνει, καθώς απροκάλυπτα «δηλώνει» την παρουσία του, με αποτέλεσμα οι κακοποιοί να τον έχουν βάλει στο μάτι. Εκείνος, από την άλλη, δεν μπορεί να απαλλαγεί από τις τύψεις που νιώθει για το αγοράκι που άρπαξαν, χωρίς εκείνος να αντιδράσει.

Οι μαύρες σκέψεις αυτές του τριβελίζουν το μυαλό και θέλοντας να επανορθώσει, στήνεται για ώρες στην παιδική χαρά και προσπαθεί να αποκτήσει επαφές με τους δράστες. Ωστόσο, ο απαγωγέας είναι ένα βήμα μπροστά και τον προσκαλεί να μιλήσουν. Του λέει ότι έχει καταλάβει ότι τον παρακολουθεί και να συναντηθούν για να «ξεκαθαρίσουν» το θέμα.

Στο μεταξύ η αστυνομία παρακολουθεί στενά τον Ρουφουλέα και ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας δίνει εντολή να στηθεί επιχείρηση αιφνιδιασμού και να συλληφθεί. Ωστόσο αγνοεί πως ο Στάθης έχει καταστρώσει το δικό του σχέδιο προκειμένου να εντοπίσει το μικρό αγόρι. Η αστυνομία είναι έτοιμη να παρέμβει, ενώ ο Στάθης λίγο νωρίτερα από την αστυνομία, αποφασίζει να αυτονομηθεί και να δράσει μόνος του ώστε να πάρει πίσω το παιδί. Ετσι αρπάζει ένα όπλο και το στρέφει στον Ρουφουλέα, όπου με την απειλή του απαιτεί να του δώσουν πίσω το μικρό αγόρι. Η κατάσταση όμως θα ξεφύγει από τον έλεγχό του πριν προλάβει να επέμβει η αστυνομία και ο Ρουφουλέας με μια γρήγορη κίνηση πυροβολεί τον Στάθη, που πέφτει κάτω αιμόφυρτος. Ετσι τον βρίσκουν οι αστυνομικοί, που καλούν ασθενοφόρο και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Ο Στάθης είναι χτυπημένος και αιμορραγεί, ενώ τα άσχημα νέα φτάνουν γρήγορα στου δικούς του ανθρώπους. Η Βασιλική μόλις μαθαίνει ότι πυροβόλησαν τον πα-τέρα της τρελαίνεται, ενώ σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι και η Ιουλία, η οποία προσπαθεί με αγωνία να μάθει νέα για την υγεία του.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Αλέκα Κανελλίδου επιστρέφει για τον «Παράδεισο των κυριών»!

Απίστευτο: Πόσα θα γλιτώσει ο Ολυμπιακός από Βρσάλικο και Μαρσέλο!

Αυτή η νύχτα μένει: Το κουβάρι που τους δένει όλους ξετυλίγεται-Έτσι αποκαλύπτεται η αλήθεια!