Έπειτα από τρεις επιτυχημένες σεζόν από την τηλεόραση του ALPHA, ο Σασμός πλησιάζει προς το μεγάλο φινάλε. Μέχρι τότε, όμως, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές. Μυστικά θα αποκαλυφθούν και οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι μετα εγκλήματά τους.

Στα προσεχή επεισόδια, σύμφωνα με το MyTv, έρχεται η στιγμή η Εύα να πληρώσει με τον πιο τραγικό τρόπο όσα έχει κάνει και η Μαρίνα θα έρθει αντιμέτωπη με τη μεγάλη αλήθεια, η οποία οδήγησε και στον θάνατο του Πετρή.

Η Εύα, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, βρίσκεται στη φυλακή ύστερα από τη σύλληψή της και, όπως όλα δείχνουν, θα περάσει εκεί το υπόλοιπο της ζωής της. Ωστόσο, εκτός φυλακής έχει πολλούς εχθρούς, οι οποίοι πιστεύουν πως η μοναδική τιμωρία που της αξίζει είναι ο θάνατος. Και η παραμονή της στη φυλακή δεν θα τους εμποδίσει να καταφέρουν τον σκοπό τους. Κάποια στιγμή, η Εύα αρχίζει να μην αισθάνεται καλά. ‘Ομως, πριν προλάβουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες, σφαδάζει από τους πόνους και πέφτει νεκρή. Τα αίτια του θανάτου της ερευνώνται με μεγάλη προσοχή και όλοι πιστεύουν πως πρόκειται για δολοφονία, καθώς κάποιος τη δηλητηρίασε. Τα νέα διαδίδονται γρήγορα και όλοι σοκάρονται με πρώτο τον Παύλο, που παρά τα όσα είχαν συμβεί μεταξύ τούς θλίβεται βαθιά, καθώς τη γνώριζε από μικρή.

Την ίδια στιγμή, η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά έχει τρομοκρατήσει πολλούς και ανάμεσα σε αυτούς τον Μαθιό, ο οποίος φοβάται πως ίσως επιστρέψει και ο Αντρέας.

Ο Σταματάκης πιστεύει πως ο τελευταίος γνωρίζει πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή και είναι σίγουρος πως σε μία ενδεχόμενη επιστροφή του θα το αποκαλύψει σε όλους για να τον εκδικηθεί. Τις μαύρες αυτές σκέψεις του μοιράζεται με τη γιαγιά Ειρήνη. Οι δυο τους έχουν μία εξομολογητική διάθεση και συζητούν, αλλά δεν έχουν καταλάβει πως η Μαρίνα στέκεται λίγο πιο μακριά και τους ακούει.

Η Μαρίνα μαθαίνει έτσι με τον πιο απροσδόκητο τρόπο πως ο δολοφόνος του Στεφανή είναι ο Μαθιός και συγκλονίζεται. Δεν μπορεί να πιστέψει πως εξαιτίας του ξεκίνησαν όλα και ο Πετρής μπήκε αδίκως στο στόχαστρο όλων. Η Μαρίνα εξοργίζεται με όλους, καθώς συνθέτει τα κομμάτια του παζλ και αντιλαμβάνεται πως πολλοί είναι αυτοί που γνωρίζουν την αλήθεια, αλλά δεν μιλούν για να προστατεύσουν τον Μαθιό. Εκείνη, όμως, εξαιτίας του έχασε τον μονάκριβο γιο της και είναι έτοιμη να εκραγεί και νατα διαλύσει όλα.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 11/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας;

Ο Andretti ανοίγει ένα υποκατάστημα στο Silverstone και το όνειρο για την F1 δεν σταματά

OPEN: Δύο νέα ριάλιτι έρχονται στο κανάλι- Τι ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης;