Δύο νέα ριάλιτι ετοιμαζει πυρετωδώς για το OPEN ο δαιμόνιος Νίκος Κοκλώνης που αναμένεται να βγουν στον αέρα μέσα στο επόμενο διάστημα. Το ένα πρότζεκτ έχει να κάνει με εκκολαπτόμενες παρουσιάστριες και το άλλο – με «εκκολαπτόμενους» τράπερς.

Στο μεν πρώτο, με τον τίτλο «ΤV Queens», θα διαγωνίζονται γυναίκες που θέλουν να κάνουν καριέρα στην τηλεόραση και κάθε εβδομάδα θα περνάνε διάφορες δοκιμασίες (π.χ. παρουσίαση καιρού. παρουσίαση ειδήσεων κ.λπ.) και η επιτροπή καθηγητών θα τις κρίνει και θα αποφασίζει ποια θα αποχωρήσει.

Το εν λόγω πρόγραμμα θα προβάλλεται πέντε φορές την εβδομάδα και για πρώτη φορά στην ιστορία θα είναι ένα ριάλιτι που θα συνδυάζει και Ιίνe και γραμμένο κάθε μέρα.

Ο διευθυντής της σχολής θα είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ στην παρουσίαση θα βρίσκεται, όπως λένε οι μέχρι τώρα πληροφορίες, η Ιωάννα Μαλέσκου. Στο άλλο ριάλιτι, που θα αναδείξει το επόμενο αστέρι της τραπ μουσικής, θα συμμετέχουν οι top του είδους στην Ελλάδα Light. FY και Trannos ενώ στην παρουσίαση ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποια θα το αναλάβει. Και λέμε «ποια» καθώς ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως θα είναι γυναίκα στο τιμόνι της παρουσίασης. Αν και οι φήμες λένε πως ίσως το αναλάβει η Άννα Θεοδωρίδη, η κούκλα σύντροφος του Light.

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 10/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό ατύχημα στο μοτοκρός

Ψυχοκόρες: Παρανοϊκή η Νέλλα- Ο Κοσμάς ζει δραματικές στιγμές-Σοκ για τη Δεσποινιώ