Ο Αντώνης και η Μαρίνα πέφτουν στον γκρεμό στη σειρά Σασμός αλλά για καλή τους τύχη σώζονται. Οσο η Μαρίνα προσπαθεί να συνέλθει από το μεγάλο αυτό σοκ, ο Αντώνης συλλαμβάνει τον Ευθύμη, σίγουρος πως κρύβεται πίσω από τα σπασμένα φρένα του αυτοκινήτου του.

Η Μαρίνα και ο Αντώνης αποφασίζουν να κάνουν μια εκδρομή μετά από πολύ καιρό. Την ίδια στιγμή, ο Ευθύμης βλέποντας πως ο Λευτέρης κωλυσιεργεί και δεν βγάζει από τη μέση τον Αντώνη, όπως του έχει μηνύσει εδώ και καιρό, δίνει εντολή θανάτου στον Πάνο. Του ζητάει να φανεί σαν ατύχημα και να γίνει και γρήγορα. Όπως είναι αναμενόμενο ο Πάνος δεν θα του χαλάσει χατίρι.

Στα επόμενα επεισόδια της πετυχημένης σειράς του ALPHA ο τελευταίοs θα πειράξει τα φρένα του αυτοκινήτου του αστυνόμου με σκοπό να σκοτωθεί. Σίγουρα κανείς από τους δύο δεν θα έχει υπολογίσει πως την επόμενη κιόλας μέρα το ζευγάρι θα βρεθεί στον δρόμο να απολαμβάνει την όμορφη
διαδρομή στους δρόμους της Κρήτης.

Όσο το ζευγάρι μιλά και απολαμβάνει τη διαδρομή,ο Αντώνης καταλαβαίνει πως τα φρένα του αυτοκινήτου του, δεν «πιάνουν». Μοιραία, θα οδηγηθούν σε έναν γκρεμό.

Μαρίνα και Αντώνης θα σωθούν σαν από θαύμα! Κανείς από τους δύο δεν θα χρειαστεί να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο. Ο Αντώνης όμως ορκίζεται να τιμωρήσει αυτόν που του έκανε κακό. 

Το μυαλό του μένει καρφωμένο στον Ευθύμη, τον άνθρωπο που έχει ορκιστεί να τον σκοτώσει, έπειτα από τη σφαίρα που ο αστυνόμος κάρφωσε στο στήθoς της γυναίκας του πριν χρόνια. Αμέσως πηγαίνει στο γραφείο του και τον συλλαμβάνει με σκοπό να μάθει τις κινήσεις του αιμοβόρου άντρα λίγα εικοσιτετράωρα πριν. Εκείνος προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει αλλά ο Αντώνης δεν χάνει τον στόχο του. Με μια σειρά από εύστοχες ερωτήσεις, προσπαθεί να επιβεβαιώσει ότι εκείνος κρύβεται πίσω από τα σπασμένα του φρένα. Και τα καταφέρνει!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ανακοίνωσε το τέλος πολύ στενοχωρημένος!

Tσουνάμι αποχωρήσεων: Οκτώ παίκτες «τελειώνουν» από τον Ολυμπιακό!

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο αδίστακτος εγκληματίας που κυνηγά ο Στάθης!