Από τη στιγμή που ο Ευθύμης Φαρμάκης πάτησε το πόδι του στη λεβεντογέννα Κρήτη και στη σειρά Σασμός, έβαλε στο μικροσκόπιο τον Μαθιό Σταματάκη. Από τη μια συμπάθησε τη γυναίκα του και θεώρησε ότι εκείνη κινδυνεύει στο πλευρό του και από την άλλη οι διαφορές με τον πατέρα του, Βασίλη Σταματάκη, τις οποίες ακόμα δεν έχει αποσαφηνίσει, έκαναν τον σκοτεινό άντρα της Κρήτης να στήνει συνέχεια στον τοίχο τον γιο της Καλλιόπης. Προσπάθησε να τον ενοχοποιήσει για τον φόνο του Πάνου, τον κατηγορεί για όσα δεινά γίνονται στο χωριό, ενώ τώρα έχει στα χέρια του το γράμμα του Κώστα που αναφέρει πως εκείνος σκότωσε τον άντρα της Βασιλικής, Στεφανή.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο Μαθιός ανακάλυψε πως το όπλο με το οποίο είχε κάνει τον φόνο δύο χρόνια πριν, λείπει από την κρυψώνα του και δεν μπορεί να το βρει. Ολα τα παραπάνω πιέζουν τον Μαθιό και του δημιουργούν ένα τεράστιο αίσθημα ανασφάλειας. Και μόνο η σκέψη πως μπορεί να γίνει γνωστό το έγκλημά του, τον κάνουν να χάσει όχι απλά τον ύπνο του αλλά και τη γη κάτω από τα πόδια του. Ένας πόνος στο στήθος και η συνεxής αδυναμία του να πάρει μια ανάσα θα κάνουν τη Βασιλική να καλέσει στο τηλέφωνο τον Δημήτρη Μαραθάκη για να τον συμβουλευτεί!

Ο Δημήτρης θα φοβηθει πως ο άντρας της Βασιλικής έχει συμπτώματα εμφράγματος και θα του συστήσει να πάνε αμέσως στο νοσοκομείο για να προλάβουν το κακό. Εκεί Θα τους περιμένει ο ίδιος για να κάνει καλύτερη διάγνωση και φυσικά να υποβάλει τον Μαθιό σε εξετάσεις. Ομως τα νέα που θα βγουν από το στόμα του γιατρού θα είναι ενθαρρυντικά αφού του λέει ότι έπαθε κρίση πανικού!

Η Βασιλική ανασαίνει ξανά κανονικά και ρωτάει τον Μαραθάκη για το πότε μπορεί ο άντρας της να επιστρέψει στο σπίτι.

Μαθιός και Βασιλική λίγο αργότερα θα βρεθούν στην ασφάλεια του σπιτιού τους, μακριά από όλους και όλα. Στο σπίτι τους όμως θα καταφτάσει και η Καλλιόπη που δεν Θα της φτάνουν τα λόγια της Βασιλικής και του γιατρού, θα θέλει να δει με τα ίδια της τα μάτια πως ο γιος της είναι καλά. Της λέει ότι δεν έχει κάτι αφού και οι εξετάσεις ήταν καλές αλλά εκείνη όταν μένουν μόνοι του λέει ότι το έπαθε λόγω του όπλου!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος για το Πάσχα-Τότε επιστρέφει

Viral: Επική αντίδραση παιδιού μόλις βλέπει τον Ρονάλντο από κοντά – Δεν το πίστευε (vid)

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με την Μυρτάλη-Το σκάει από τον Αλέξη!