Ακόμα μια περιπέτεια θα δοκιμάσει η οικογένεια Σταματάκη στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός και ενώ όλα δείχνουν πως τα προβλήματά της με τον νόμο έχουν ξεκαθαριστεί. Αυτή θα αφορά στον Αστέρη, ο οποίος δεν θα σταματά τη δουλειά προκειμένου να προλάβει τις παραγγελίες που έχει αναλάβει με τον αδελφό του Μαθιό.

Πιο συγκεκριμένα, το αλουμινάδικο της οικογένειας θα τυλιχτεί στις φλόγες έπειτα από λάθος χειρισμό που θα κάνουν τα δύο αδέλφια κατά τη διάρκεια της δουλειάς τους. Όμως κανείς από τους δύο δεν θα καταλάβει εκείνη τη στιγμή πως κάτι πήγε στραβά, με αποτέλεσμα ο Αστέρης να συνεχίσει τη δουλειά και ο Μαθιός να φύγει.

Εκείνος θα τον χαιρετίσει και θα του ευχηθεί να ξεκουραστεί. Ο Μαθιός θα κλείσει την πόρτα πίσω του, που θα γίνει λίγο αργότερα φυλακή για τον αδελφό του. Και όντως λεπτά αργότερα οι φλόγες θα περικυκλώσουν τον Αστέρη, που δεν θα μπορεί να βρει διέξοδο για να σωθεί, ενώ θα λιποθυμήσει από τον καπνό.

Η φωτιά θα είναι εμφανής από διάφορα σημεία του χωριού αλλά κανείς δεν θα μπορεί να καταλάβει πως το αλουμινάδικο είναι αυτό που έχει πάρει φωτιά. Η Σάντρα που θα περνά τυχαία από το συγκεκριμένο σημείο θα αντιδράσει άμεσα και θα καλέσει βοήθεια. Θα φωνάξει και λεπτά αργότερα θα προσπαθήσει να μπει μέσα στο μαγαζί. Με δυσκολία θα σπάσει την πόρτα για να μπει και όταν δει τον Αστέρη σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, με κίνδυνο της ζωής της, θα κάνει τα πάντα για τον τραβήξει έξω.

Στο μεταξύ, τα άσχημα νέα θα έχουν κυκλοφορήσει και η Αργυρώ που θα έχει μάθει πως στο αλουμινάδικο ήταν μόνος ο Αστέρης, θα τρέξει για να μάθει τι έχει συμβεί. Οταν τον δει πεσμένο κάτω με τη Σάντρα να προσπαθεί να του δώσει τις πρώτες βοήθειες, θα τρελαθεί από την αγωνία της. Εκείνη θα του φωνάζει και όταν εκείνος ανοίξει τα μάτια του, θα πέσει στην αγκαλιά της γυναίκας που τόσο αγαπά. Η Σάντρα θα καταλάβει πως η αγάπη που τους δένει είναι τεράστια και θα αποφασίσει να μην ενοχλήσει ξανά το ζευγάρι. Και η Αργυρώ όμως με τη σειρά της, αναγνωρίζοντας τη συμβολή της κοπέλας, θα της πει ότι αν και έκαναν κακή αρχή, δεν έχει λόγια να την ευχαριστήσει. Η Σάντρα θα της απαντήσει με ένα μεγάλο χαμόγελο…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 25/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο – ταξίδι στη Νέα Υόρκη!

Ο Αλμέιδα έκανε αυτό που ξέρει! Έριξε τους τόνους

Ψυχοκόρες: Έξι μήνες μετά…