Την ώρα που ο Αστέρης βρίσκεται σε δίλημμα, ο κλοιός σφίγγει για τον αστυνόμο Αντώνη Φραγκιαδάκη στη σειρά του ALPHA, Σασμός!

Ο Αντώνης συνδέει την εξαφάνιση του Αντρέα και τον εκβιασμό που του έκαναν με τον ψεύτικο Κωστάκη . Στο μεταξύ, ο Τηλέμαχος, ο Μανούσος και ο Γιάννος ετοιμάζουν χτύπημα στον Μαθιό, ενώ ο Παύλος προσποιείται ότι είναι μαζί τους, για να ελέγχει τις κινήσεις τους και να μπορέσει να σταματήσει το κακό που πάει να γίνει.

Την ίδια ώρα, η συμφιλίωση της Βασιλικής με την Αργυρώ φέρνει πάλι κοντά την οικογένεια, ενώ λίγο αργότερα δύο νέα μηνύματα του μασκoφόρου, ένα στον εισαγγελέα και ένα στον Μαθιό, ταράζουν πάλι τα νερά. Ο Αστέρης βρίσκεται σε δίλημμα για το αν πρέπει να δώσει σωστή περιγραφή του άντρα με το τατουάζ στον καρπό, η Εύα προσπαθεί να βρει στοιχεία που θα αθωώσουν τον Παύλο, ενώ η Νάντια φέρνει νέα προβλήματα σε Μαθιό και Βασιλική.

Η συμφιλίωση της Αργυρώς με τη Βασιλική χαροποιεί τις δύο οικογένειες σύμφωνα με το Τηλέραμα!

Παράλληλα ο εισαγγελέας Γιακωβάκης αρχίζει να κλείνει απειλητικά τον κλοιό γύρω από τον Μαθιό για τη δολοφονία του Στεφανή. Την ίδια στιγμή, η Στέλλα ζητά από τον Μαθιό να τη βοηθήσει να προστατεύσουν τον Φραγκιαδάκη. Ο αστυνόμος έχει πει τόσα ψέματα και έχει καλύψει διάφορες υποθέσεις τους και τώρα βρίσκεται εκτεθειμένος στον νέο εισαγγελέα! Στο μεταξύ, η Εύα βρίσκει τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζονται για να βγάλει τον Παύλο από τη φυλακή, την ώρα που ο Τόλης αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα, το οποίο είναι δύσκολο να διαχειριστεί.‘Εχει βγει για καφέ με τη Λεμονιά, για να της πει ότι ο αρραβωνιαστικός της την κοροϊδεύει, κάποια στιγμή όμως η κοπέλα πηγαίνει στην τουαλέτα και δεν επιστρέφει ποτέ!

Ο Τόλης ανησυχεί ότι κάτι κακό τής έχει συμβεί... Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Χρήστος εξακολουθεί να ερευνά τις δραστηριότητες του Ευθύμη και τη δολοφονία του Στεφανή και μοιάζει να φτάνει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια… Ο κλοιός όμως στενεύει και για τον Φραγκιαδάκη!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Χαμός με την αποκάλυψη-Ο Δημήτρης έκαψε τους γονείς του Άγγελου!

F1 O Χάμιλτον στη Ferrari: Το «μήνυμα» του Περόνι

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ φτάνει μέχρι το τέλος-Η Γερακίνα επιστρέφει και τιμωρεί!