Η Μαρίνα λέει στη Θοδώρα ότι δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη για εκείνη και την εμπλοκή της στο τραγικό τέλος του Πετρή στη σειρά Σασμός ωστόσο οι δύο γυναίκες κάνουν μια συμφωνία: θα έχουν τυπικές σχέσεις, ώστε να μην προκαλέσουν τις υποψίες των γονιών της και του χωριού για το τι πραγματικά έχει συμβεί ανάμεσά τους.

Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη σπεύδει στον Γιακωβάκη σύμφωνα με το Τηλέραμα, και του ζητά να αφήσει την οικογένειά της ήσυχη και να μην την εμπλέκει με κάθε κακό που γίνεται στον τόπο τους. Λίγο αργότερα τα αποτελέσματα από τον επανέλεγχο του DNA των Σταματάκηδων κρύβουν μια μεγάλη ανατροπή, που θα φέρει αναταράξεις: τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στη σπηλιά όπου έχασε τη ζωή του ο Λάζαρος δεν ανήκουν σε κανένα άτομο της οικογένειας! Παράλληλα, η Εύα συνεχίζει το σατανικό της σχέδιο.
Μοιάζει να στοχοποιεί τον Μαθιό ως υπαίτιο για τον θάνατο του Ευθύμη και μάλιστα θα κάνει τα πάντα για να τον δει να πληρώνει. Και ενώ ο Τόλης βρίσκεται εκ νέου σε αδιέξοδο με τη Λεμονιά, στο σπίτι των Σταματάκηδων στήνεται γλέντι, τώρα που ο Γιακωβάκης δεν έχει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον τους.

Στο μεταξύ, με το που η Αργυρώ μαθαίνει για την εμπλοκή της Βασιλικής στον θάνατο του Λάζαρου, τρέχει στον Αντώνη για εξηγήσεις. Οι δυο τους συζητούν για την κάλυψη που παρείχε στη Βασιλική, χωρίς να ξέρουν πως η Μαρίνα τούς ακούει, αν και δεν μπορεί να καταλάβει όλα όνο λένε! Αργότερα η Μαρίνο αντιμετωπίζει ευθέως τον Αντώνη και τον θέτει προ των ευθυνών του. του λέει ότι δεν της αρέσει καθόλου να έχει μυστικά από εκείνη και, όταν στη συνέχεια αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως ο άντρας της κράτησε τους Σταματάκηδες εκτός φυλακής, ξεσπάει λέγοντας ότι ποτέ δεν έδειξε τόσο ζήλο για να προστατεύσει τη δική τους οικογένεια! Τον κατηγορεί ότι την πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο αφού έκανε τα πάντα για να ανακαλύψει τους φονιάδες των Σταματάκηδων ενώ δεν έκανε το ίδιο για τους δικούς τους φονιάδες!

Παρά τις προσπάθειες της Μαρίνας να μάθει πόσο πραγματικά τους βοήθησε, ο Αντώνης αποφεύγει να της απαντήσει… Η σχέση τους βρίσκεται πάλι σε κίνδυνο!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA


Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Αποκάλυψη σοκ-Ποιος τελικά λέρωσε τα χέρια του με το αίμα του Προβιού;

Έρχεται «θερμό» καλοκαίρι: «Σφαγή» αιωνίων για τον Αντετοκούνμπο

Ο Παράδεισος των Κυριών: Επεισοδιακός γάμος-Αυτή που θα μπει στην εκκλησία θα τους παγώσει όλους!