Ο Χρήστος, το τελευταίο διάστημα στα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός,  βρίσκεται σε αναβρασμό, καθώς δέχεται καθημερινά απειλές τόσο για τον ίδιο όσο και για τη Στέλλα. Και αυτό είναι που τον τρομάζει περισσότερο, μιας και δεν μπορεί να ξέρει αν αυτοί που τον απειλούν Θα επιχειρήσουν να βλάψουν τη δικηγόρο.

Σύμφωνα με το MyTV, οι φόβοι του εισαγγελέα γίνονται πραγματικότητα στα επόμενα επεισόδια. Αρχικά ο Χρήστος σε συνεργασία με τον Γιώργο έχουν βάλει έναν μυστικό αστυνομικό να παρακολουθεί τη Στέλλα διακριτικά προκειμένου να επέμβει αν χρειαστεί. Η ίδια δεν γνωρίζει τίποτε από όσα συμβαίνουν, αλλά έχει αντιληφθεί πως κάτι προβληματίζει έντονα τον Χρήστο, του οποίον η συμπεριφορά μέρα με την ημέρα αλλάζει. Κάποια στιγμή, η Στέλλα γίνεται στόχος των αδίστακτων αντρών, οι οποίοι πια περνούν στην επόμενη φάση του σχεδίου τους. Θέλουν να την αρπάξουν και να τη σκοτώσουν για να εκδικηθούν τον Χρήστο. Συγκεκριμένα, η δικηγόρος δέχεται ένοπλη επίθεση και πριν προλάβει να αντιδράσει κάποιοςτης καρφώνει μία σύριγγα στον λαιμό και την αφήνει αναίσθητη. Η αντίδραση του αστυνομικού που τη φυλάει, όμως, είναι άμεση. Επεμβαίνει και καταφέρνει να τρέψει σε φυγή τους επίδοξους δολοφόνους της.

Η επίθεση στη δικηγόρο σύντομα γίνεται γνωστή σε όλους και ο Χρήστος τρέχει στο πλευρό της αγωνιώντας για την κατάστασή της. Ωστόσο, λίγο μετά, η Στέλλα συνέρχεται και είναι σε κατάσταση σοκ. Τότε, ο Αντώνης με τον Γιώργο αντιλαμβάνονται πως πρέπει άμεσα να βρουν ποιος και γιατί απειλεί τον εισαγγελέα πριν προλάβει να επιτεθεί ξανά.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά στη σειρά Σασμός, ο Αντώνης έχει ακόμη ένα μέτωπο ανοιχτό, αυτό του Αντρέα. 0 αστυνομικός θέλει πάση θυσία να τον εντοπίσει και σκέφτεται να του στήσει παγίδα. Ο Αντώνης θεωρεί πως αν ένας άνθρωπος μπορεί να τον βοηθήσει είναι η γιαγιά Ειρήνη, την οποία ο Αντρέας σέβεται και εκτιμά. ‘Ετσι, ο αστυνόμος ζητάει τη βοήθειά της.

Συγκεκριμένα, την παρακαλεί να παραστήσει την άρρωστη ούτως ώστε ο Αντρέας να μάθει για την κατάστασή της, να επικοινωνήσει μαζί της και εκείνος να τον εντοπίσει από το σήμα του κι-νητού του. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρει να φτάσει στα ίχνη του και να τον συλλάβει. Η γιαγιά Ειρήνη δέχεται να τον βοηθήσει, ωστόσο έχει κάτι άλλο στο μυαλό της. Καλεί τον Τηλέμαχο να του μιλήσει προκειμένου να οργανώσουν ένα σχέδιο ώστε να προειδοποιήσουν τον Αντρέα για όσα συμβαίνουν και να τον στείλουν όσο πιο μακριά γίνεται για να αποφύγει τη σύλληψη. Κι ενώ ο Αντώνης πιστεύει πως η γιαγιά θα τον βοηθήσει, εκείνη προδίδει την εμπιστοσύνη του και στήνει ένα δόλιο σχέδιο εναντίον του. .

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 4/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας;

Τα νέα της Formula 1 σε 5 λεπτά

Famagusta: Επιστρέφει και καθηλώνει- Αλλαγή στην ώρα προβολής