Το γράμμα της Εύας στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός, ξεδιαλύνει το μυστήριο και κάνει τους Σταματάκηδες να τη δουν με άλλο μάτι, έστω και μετά θάνατον. Την ίδια ώρα, η επιστροφή του Αντώνη σηματοδοτεί την άγρια σύγκρουσή του με τον εισαγγελέα Γιακωβάκη. Δύο διαφορετικοί κόσμοι έρχονται αντιμέτωποι και θα υπάρξουν απώλειες… Η Μαρίνα επισκέπτεται τον Μαθιό, και του λέει κάτι, που θα τον αφήσει ενεό. Η απειλή της οικογένειας των Μουντάκηδων όλο και θεριεύει, και η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει τον Τηλέμαχο να ταχθεί με το μέρος τους και να βοηθήσει, ώστε να αποφευχθούν τα αντίποινα.

Οι ώρες κυλούν αργά και βασανιστικά στο κελί για τη Βασιλική, που κάνει μαύρες σκέψεις για το μέλλον της, όπως και η Θοδώρα, για αυτό που περιμένει τον Γιώργο. Ο τελευταίος, σε μία συζήτηση με τον Αντώνη, θα καταλάβει ότι τα χειρότερα είναι μπροστά. Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει και καμία πράξη, ανεξαρτήτως κινήτρου, δε θα μείνει ατιμώρητη.

Η Βασιλική μετά την εισβολή που δέχτηκε στο κελί, δεν μπορεί να ηρεμήσει με τίποτα, αφού ξέρει ότι η οικογένειά της κινδυνεύει ανοιχτά. Η Θοδώρα φοβάται να πιστέψει ότι μπορεί να είναι έγκυος και πηγαίνει στον Μανόλη και την Τζένη να της δώσουν δύναμη, για να κάνει το τεστ εγκυμοσύνης.

Η Μαρίνα παραδέχεται στην Αργυρώ ότι πράγματι την απέφευγε στο ταξίδι της με τον Αντώνη και ετοιμάζεται να μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό που της συνέβη. Ο Χρήστος σκέφτεται πώς να χειριστεί την περίπτωση του Αντώνη, όταν δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Μαθιός περιμένει σε μία ερημιά, μέχρι που εμφανίζεται κάποιος, με εξίσου απειλητική διάθεση.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 27/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Έκανε αυτό που κανείς δεν περίμενε

ΣΚΑΪ: Στα άκρα η κόντρα για την τηλεθέαση με τη Nielsen