Στα άκρα φτάνουν οι διαπραγματεύσεις της Nielsen με τον ΣΚΑΪ για την ανανέωση της μεταξύ τους σύμβασης, ενώ το κανάλι του Φαλήρου κλιμακώνει τις αντιδράσεις κατά της εταιρείας μετρήσεων.

Ο ΣΚΑΪ έχει εκφράσει εξαρχής την αντίθεσή του στην ενιαία τιμή χρέωσης, που έχουν συμφωνήσει τα υπόλοιπα κανάλια με τη Nielsen για τις υπηρεσίες της στην παροχή στοιχείων μέτρησης τηλεθέασης.

Ενώ οι υπόλοιποι σταθμοί οριστικοποιούν νέες συμβάσεις με τη Nielsen, ο ΣΚΑΪ επιμένει σε σκληρή στάση, με κίνδυνο να μείνει τελικά εκτός των μετρήσεων τηλεθέασης.

Η κόντρα του ΣΚΑΪ με τη Nielsen κλιμακώνεται, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, το κανάλι του Φαλήρου έχει προχωρήσει σε νομικές ενέργειες κατά της Nielsen, επικαλούμενο ότι σε συνθήκες μονοπωλίου δεν δικαιούται να αποκλείσει ένα από τα κανάλια από τις μετρήσεις τηλεθέασης.

Αναμένοντας την έκβαση των «εχθροπραξιών», τα άλλα κανάλια τηρούν στάση αναμονής, καθυστερώντας τις τελικές υπογραφές στη νέα σύμβαση με τη Nielsen. Σε περίπτωση που ο ΣΚΑΪ πε- τύχει τελικά χαμηλότερη τιμή, δεν θέλουν να έχουν δεσμευ τεί σε υψηλότερη χρέωση για τις υπηρεσίες της Nielsen.

Όλες οι ειδήσεις

ΣΚΑΪ: Στα χέρια του Ατζούν η βραδινή ζώνη μετά το τέλος του Survivor

ANT1: Με αυτές τις νέες σειρές ετοιμάζεται να σαρώσει

Άρης: Οι ποινές για την άρνηση παραλαβής μεταλλίων και απόπειρα βιοπραγίας!